ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ''Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ''!!-ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ…

2023-05-23

Ρεπορτάζ By Sakis

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Τρίτη 23/5/2023 η συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα έξι θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Παρόντες άπαντα τα μέλη της συμπολίτευσης καθώς και το μέλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Παρούτογλου Νίκος, ενώ απουσίαζαν τα έτερα μέλη Μπίνος Δημήτρης και Χατζηδημητρίου Σάκης.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι αγωγές υπαλλήλων του Δήμου Αλμωπίας για την είσπραξη του επιδόματος των 176,00 ευρώ και των επιδομάτων Πάσχα, αδείας και Χριστουγέννων, οι οποίες (αγωγές) θα συζητηθούν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας.

Επίσης εγκρίθηκαν τα πρακτικά των έργων για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Αριδαίας (Δ.Α.Κ.Α), δαπάνης 1,3 εκατ. ευρώ περίπου, την είσοδο της πόλης από τον Εξαπλάτανο και ειδικότερα τα πεζοδρόμια έναντι του ΚΤΕΛ, για τα οποία η ιστοσελίδας μας αναφέρθηκε πολλάκις, δαπάνης 2 εκατ. ευρώ καθώς και για το έργο αναψυχής στο πάρκο πλησίον του Ι.Ν Αγίου Αντωνίου, δαπάνης 350 χιλ. ευρώ περίπου.

Με αφορμή λοιπόν όλα τα ανωτέρω έργα, μέλος της επιτροπής ανέφερε ότι ''O Δήμος Αλμωπίας θα γίνει ένα μεγάλο εργοτάξιο'' !!

23/5/2023