ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ‘’ΝΑΥΑΡΧΟΣ’’ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ‘’ΝΑΥΑΡΧΟΣ’’ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-01-23

Έναν αγώνα για γερά νεύρα παρακολούθησαν οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δ.Α.Κ. Αριδαίας, πριν λίγο, σήμερα Κυριακή 23/01/2022, μεταξύ των ομάδων του ''Φ.Ο.Α'' και του ''ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ'' για το πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης στην Γ΄. Εθνική κατηγορία.

Δυστυχώς, ούτε και το ντεμπούτο του νέου κόουτς της ομάδας της Αλμωπίας Δημήτρη Ροδά, φάνηκε τυχερό και έτσι η φιλοξενούμενη ομάδα έφυγε από την Αλμωπία με το ροζ φύλλο του αγώνα, αφού το τελευταίο χτύπημα της κόρνας, την βρήκε να προηγείται με σκορ 65-70.

Η ομάδα του ''ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ'' προηγείτο συνεχώς και στα τέσσερα δεκάλεπτα του αγώνα, ενώ η ομάδα του ΦΟΑ, μπήκε δυναμικά στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να προηγηθεί, όμως στο τέλος χαμογέλασε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παρόντες όπως σε κάθε παιχνίδι, αν και... τραυματισμένος στο χέρι ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας, Ιωαννίδης Γούλης, ο Θυσιάδης Λάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος και φίλος του αθλήματος Προκοπίδης Λάκης, ο γιατρός του αγώνα Κεκλίκογλου Πάρις, και η ψυχή του ΦΟΑ, του Αλμωπού και του Ομίλου Αντισφαίρισης ο γνωστός Παντελής, οι οποίοι έφυγαν από το Δ.Α.Κ.Α, απογοητευμένοι από την ήττα της ομάδας, όπως και οι λιγοστοί φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο από την παραπάνω αναμέτρηση.

23-01-2022

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ