ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ 15 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΣΤΡΑΠΟΒΡΟΝΤΑ ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!

2021-09-28

Αγανάκτησαν για μία ακόμη φορά οι κάτοικοι της Αλμωπίας, αφού μία βροχή διάρκειας 15 λεπτών, στάθηκε ικανή να βυθίσει την Αλμωπία στο σκοτάδι για πάνω από δύο περίπου ώρες!!

Έτσι λοιπόν με τις πρώτες βροντές και αστραπές, διεκόπη για άγνωστο λόγο  η ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές της Αλμωπίας και σύμφωνα με πληροφορίες μας και σε τ.κ του Δήμου Έδεσσας.

Κατά τα άλλα, τα σχέδια αντικατάστασης του παλαιού και φθαρμένου δικτύου της ΔΕΗ ή ΔΕΔΗΕ στην Αλμωπία, για μία ακόμη φορά έμειναν στα συρτάρια ή και στα λόγια, αν θυμηθούμε την προ ολίγου καιρού επίσκεψη του ΥΜΑΘ Καράογλου στην Αριδαία και την συνάντηση του με τον Δήμαρχο Αλμωπίας...

... ο οποίος του έθεσε το θέμα που αντιμετωπίζει η Αλμωπία με τις συνεχείς διακοπές ρεύματος λόγω της παλαιότητας του δικτύου, ενώ συμφώνησαν να συναντηθούν για το θέμα αυτό στο ΥΜΑΘ ο Δήμαρχος Αλμωπίας με τον Υπουργό για την εξεύρεση λύσης στο θέμα.

Τώρα το αν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αυτή και τι ειπώθηκε μπορεί εύκολα να φανταστεί ο καθένας εκ του αποτελέσματος...

28-9-2021/22:32