ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΜΕ ''ΠΑΡΟΝΤΑ'' ΤΑ -57- ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)


Ρεπορτάζ By Sakis
Πολύ μικρή τελικά αποδείχθηκε η Κεντρική Πλατεία (Αθ. Σέτσκου) της Αριδαίας, για να χωρέσει τον κόσμο που ήρθε για να ζητήσει δικαιοσύνη και τιμωρία των ενόχων, πριν λίγο, σήμερα Παρασκευή 28/02/2025.
Από τις 11.00 η ώρα ήδη άρχισε να συγκεντρώνεται ο κόσμος, όπου με συνθήματα ζητούσαν τα αυτονόητα.
Περί ώρα 13.00 ήδη η πλατεία ήταν ασφυκτικά γεμάτη, από άτομα όλων των ηλικιών, ενώ συμμετείχαν και αγρότες με τους γεωργικούς ελκυστήρες τους κλπ αγροτικά μηχανήματα.
Ομιλητές-εκπρόσωποι από διάφορους συλλόγους και σωματεία, αναφέρθηκαν στο ιστορικό της υπόθεσης, ενώ κοινός παρανομαστής όλων ήταν να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι, όποιοι και να είναι αυτοί.
Εντύπωση προκάλεσε η εικόνα των -57- κενών καθισμάτων στα οποία αναγράφονταν τα ονόματα όλων των θυμάτων που βρήκαν τραγικό θάνατο στα Τέμπη.
Παρόντες από όσο μπορέσαμε να διακρίνουμε, ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Αντιδήμαρχοι, ο πρώην Βουλευτής Σηφάκης Γιάννης, οι πρώην Δήμαρχοι Ιωαννίδης Γιώργος και Χατζηδημητρίου Σάκης, οι οποίοι μάλιστα επενέβησαν πυροσβεστικά, στην μικρό/ένταση, που δημιουργήθηκε, όταν ακούστηκαν συνθήματα στα οποία αντέδρασε μερίδα των παρευρισκομένων κατοίκων, διαμαρτυρόμενοι ότι κάποιοι προσπαθούν να καπελώσουν την συγκέντρωση, όπως θα δείτε στο πρώτο βίντεο.
Την παράσταση τέλος έκλεψε ο ιερέας της δ.κ Γαρεφείου-Πέλλας, ο οποίος έλαβε τον λόγο, για να πει την άποψή του, ενώ στο τέλος μάλλον εκνευρίστηκε όταν ακούστηκε από τον κόσμο να συντομεύσει, σκίζοντας την ομιλία του και αποχωρώντας μάλλον εκνευρισμένος, όπως θα δείτε στο βίντεο σε επόμενη ανάρτησή μας.
Δείτε σχετικά στα παρακάτω βίντεο & φώτο από την παραπάνω συγκέντρωση......
28/02/2025
ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ''ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ '' ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΙΩΑΝΝΙΔΗ
ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΘ. ΣΕΣΚΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑ