ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΜΕ... ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ, ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ... ΤΑΛΙΜΠΑΝ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!

2021-04-28

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ρεπορτάζ By Sakis

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Μ. Τετάρτη 28/4/2021, η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα 21 θέματα της ημερήσιας διάταξης καθώς και τα δύο έκτακτα. Απών και πάλι και για πολλοστή φορά το μέλος της επιτροπής Τσάνταλης Παράσχος.

Διθυραμβικά μάλλον επιχείρησε να ξεκινήσει τη συνεδρίαση ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Μπάτσης Χρήστος, λέγοντας ότι η σημερινή συνεδρίαση είναι πανηγυρική, καθόσον θα συζητούσαν έργα για το Δήμο Αλμωπίας από το πρόγραμμα ''Αντώνης Τρίτσης'' ύψους 16.5 εκατ. ευρώ!!

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο και σε επόμενες αναρτήσεις μας τι λέχθηκε στη συνεδρίαση, τις αντιπαραθέσεις μεταξύ Κετικίδη και Μπίνου, αλλά και Μπάτση και Χατζηδημητρίου, τις παροιμίες που ειπώθηκαν, τι ζήτησε ο Χατζηδημητρίου Σάκης, αλλά και τα οφέλη που έχει ο εμβολιασμός για Κορονό-ιό σύμφωνα με τον ''λοιμωξιολόγο'' Μπίνο Δημήτρη, αλλά και για φαινόμενα... Ταλιμπανισμού  στους κόλπους του πρώην Δημάρχου Αλμωπίας, επί θητείας του!! 

28-4-2021/18:17

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-04-28 19:16

Το Όνομά σας:

Νεμεσις

Μήνυμα:

Αν υπήρχαν Ταλιμπάν...αυτός ήταν ο ΜΠΙΝ... Λάντεν...τα κατεστρεψε όλα...