ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ- ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ  ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΑΣΟΗ ΜΑΡΙΑ!! (ΦΩΤΟ)

2024-05-23

Ρεπορτάζ By Sakis

Με τις απουσίες του τέως Δημάρχου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης, Μπάτση Χρήστου, αλλά και της Διευθύνουσας Χαραλαμπίδου Βαλεντίνης, πραγματοποιήθηκε πριν λίγο, σήμερα Πέμπτη 23/5/2024 η προγραμματισμένη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα έξι θέματα της ημερήσιας διάταξης και ένα έκτακτο.

Και τα έξι + ένα θέματα ψηφίσθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ, τα οποία αφορούσαν ψήφιση διαφόρων πιστώσεων και ενισχύσεις αθλητικών συλλόγων της Αλμωπίας.

Μετά το πέρας της συζήτησης το μέλος του Δ.Σ Πασόη Μαρία, έθεσε ως Πρόεδρος του Σωματείου ενοικιαζόμενων δωματίων Λουτρακίου-Αλμωπίας ''ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ'', αίτημα χρηματικής υποστήριξης από την επιχείρηση, ύψους 10.000,00 ευρώ, προκειμένου ανακατασκευαστεί και διαμορφωθεί η βρύση ''Λιούγουβα Τσέσμα'' (Η βρύση του Λιούγα)...

... που βρίσκεται στη διασταύρωση των Λουτρών Λουτρακίου –Όρμας, έναντι του περιπτέρου τουριστικών πληροφοριών της επιχείρησης, καθόσον αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή εδώ και 130 χρόνια, αλλά και από το γεγονός ότι από το  σημείο εκείνο διέρχεται πλήθος εποχούμενων και πεζών επισκεπτών και αποτελεί σημείο αναψυχής και ξεκούρασης αυτών.

Προτείνουν να δημιουργηθεί ένα πέτρινο παραδοσιακό σκέπαστρο με πέτρινα τραπεζοκαθίσματα και μία επιβλητική βρύση που θα ξεκουράζει τους περιπατητές.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα λοιπά μέλη υποσχέθηκαν να μελετήσουν το θέμα, το οποίο  και θα τεθεί σε συζήτηση σε επόμενη συνεδρίαση.

Επίσης το ίδιο ως άνω μέλος (Πασόη Μαρία) αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση που βρίσκονται οι πισίνες στο Αλεξάνδρειο (μούχλα κλπ) ζητώντας περισσότερη καθαριότητα.

23/5/2024