ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΕ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2024-06-14

ΣΧΟΛΙA 6

Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι της Αριδαίας, πριν λίγο, σήμερα Παρασκευή 14/6/2024, όταν ένας εκκωφαντικός θόρυβος που συνοδευόταν από καπνό, έβγαλε στα μπαλκόνια τους κατοίκους στην είσοδο της πόλης.

Ειδικότερα, έμπροσθεν της Μαθητικής Εστίας, ο μετασχηματιστής που υπάρχει στο σημείο, λόγω των κλαδιών από τα δένδρα, κάτι που έχει επισημάνει πολλάκις η ιστοσελίδα μας με αναρτήσεις, προκάλεσε πιθανώς βραχυκύκλωμα, με αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη στον μετασχηματιστή και να είναι ακόμη και τώρα χωρίς ρεύμα η μισή σχεδόν Αριδαία!!

Ενημερώθηκε η ΔΕΔΗΕ, συνεργεία της οποίας μετέβησαν στο σημείο και προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη, ενώ για μία ακόμη φορά καθίσταται αναγκαίο το κλάδεμα των δένδρων που βρίσκονται πλησίον των μετασχηματιστών.

Δείτε σχετικές φώτο από το σημείο...

14/6/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-06-14 12:32

Το Όνομά σας: Ενας

Μήνυμα: Τι να πεις αν ήταν κάπου στον κάμπο να πω δεν το είδαν σε τέτοιο σημείο να μην το έχουν δει να κλαδεψουν τα δέντρα πόσο ανευθυνότητα υπάρχει

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-06-14 14:57

Το Όνομά σας: Sssssst!!

Μήνυμα: σσσσσστ!!!!κάντε ότι κοιμαστε, οι αντιδημαρχοι λειτουργούν τέλεια... Και επειδή λειτουργούν τέλεια η υπηρεσία Πρασίνου σε ιδιώτη , η αποκομιδή απορριμμάτων σε ιδιωτη.. άντε να σας δώσω ιδέα και η ΔΕΥΑ είναι ασημικο .

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2024-06-14 15:09

Το Όνομά σας: Χτ

Μήνυμα: Βγήκε ο άλλος να πει τον πόνο του πολύ καλά κάνει και τα δίνει σε ιδιώτες όλα φτάνει κοροϊδευετε με τα δίμηνα λεφτά χωρίς δουλειά και αυτό είναι δουλειά του δεδηε όχι του Δήμου άιντε πια

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία: 2024-06-14 15:35

Το Όνομά σας: sssssst!

Μήνυμα: Χτ... Μάθε πρώτα τον κανονισμό κοπής από ΔΕΔΔΗΕ .. μάθε αν υπάρχει ιδιοκτήτης και ποιος στο παρόν οικόπεδο,μάθε επίσης ποιος τελικά είναι ο υπεύθυνος και μετά προφύλαξε αντιδημάρχους υπηρεσίες και δημάρχους... ΥΓ. Με αντιδήμαρχο Αβραμικα γιατί δεν είχαμε αυτό το χάλι και δεν χρειαζόταν να συζητάνε για ιδιωτικοποίηση? Πρώτον γιατί πραγματικά νοιαζόταν , δεύτερον είχε αντίληψη της κατάστασης , τρίτον και ο ίδιος χειριζόταν τα μηχανήματα όπου χρειαζόταν.επομενως κάτι δεν πάει καλά. Δείτε το εκεί στο Δημαρχείο

ΣΧΟΛΙΟ 5

Ημερομηνία: 2024-06-15 12:25

Το Όνομά σας: Χτ

Μήνυμα: Έχασες δίμηνα μάλλον δεν πειράζει θα σου περάσει αλλάζουν τα πράματα

ΣΧΟΛΙΟ 6

Ημερομηνία: 2024-06-15 21:08

Το Όνομά σας: Π

Μήνυμα: Για άλλη μία φορά η υπεύθυνοι της δεδδηε έδειξαν πόσο ανάξιοι είναι Αυτά ανήκουν στη δικαιοδοσία της δεδδηε και είναι υπεύθυνοι να τα κλαδεύουν τα κλαδέματα και αντικατάσταση των αγωγών είναι δικαίωμα των πολιτών οι οποίοι το πληρώνουν προς τη δεδδηε και δεν απολαμβάνουν το ρεύμα.