ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ''ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ'' ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ!! (ΦΩΤΟ)

2022-04-09

Δικαιολογημένη μάλλον η σημερινή Σάββατο 09/4/2022 αγανάκτηση και ο εκνευρισμός των πελατών της Εθνικής Τράπεζας και συγκεκριμένα στο υποκατάστημα που εδρεύει και λειτουργεί στην πόλη της Αριδαίας από την ταλαιπωρία που υφίσταται, αφού δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από το Α.Τ.Μ!!

Συγκεκριμένα, όπως μας κατήγγειλαν και διαπιστώθηκε από την ιστοσελίδα μας, σήμερα Σάββατο 09/4/2022, από τις απογευματινές ώρες, η αυτόματη ταμειολογιστική μηχανή, το γνωστό σε όλους μας ΑΤΜ, δυστυχώς, για πολλοστή φορά και μάλιστα ημέρες αργιών!! δεν λειτουργούσε με αποτέλεσμα οι πελάτες της τράπεζας που ήθελαν να εφοδιασθούν με χρήματα να αντικρίζουν στην οθόνη του μηχανήματος, την παρακάτω εικόνα της φωτογραφίας.

Μάλιστα κατά την ώρα που επισκεφθήκαμε το ΑΤΜ της παραπάνω τράπεζας (Σάββατο 09/4 απογευματινές ώρες), προκειμένου διαπιστώσουμε το αληθές των καταγγελιών, επισκέπτης στην περιοχή που επιχειρούσε να εφοδιασθεί με χρήματα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός, αφού έμεινε Σαββατιάτικα χωρίς ρευστό!!.

Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα και να αποκαταστήσουν την πιθανή βλάβη στο μηχάνημα, ή την πιθανή έλλειψη χρημάτων στις κασετίνες, καθόσον οι περισσότεροι συναλλασσόμενοι εξυπηρετούνται από το ΑΤΜ, και τελειώνουν πολύ γρήγορα τα χρήματα, αλλά και επειδή και η αυριανή ημέρα είναι αργία (Κυριακή).

Ίδωμεν...

09/4/2022