ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!! (ΦΩΤΟ)

2022-09-01

Ρεπορτάζ By Sakis

ΣΧΟΛΙΟ 1

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο, σήμερα Πέμπτη 01/9/2022 απογευματινές ώρες η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης-Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα τέσσερα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Μάλιστα η παραπάνω συνεδρίαση είχε και μία ιδιαιτερότητα, αφού για πρώτη φορά συμμετείχε το νέο μέλος της και πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας Πασόης Δημήτρης, ο οποίος με το... καλημέρα έκανε αισθητή την παρουσία του!!

Μετά τα διαδικαστικά λοιπόν, τον λόγο ζήτησε και έλαβε ο Πασόης Δημήτρης ο οποίος απηύθυνε σχετικό χαιρετισμό, αναφερόμενος στα δύσκολα χρόνια της θητείας του ως Δήμαρχος, κατά τα έτη 2010-2013, επισημαίνοντας ότι κακώς κατηγορήθηκε από νυν Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας για την ΜΗ ανάπτυξη της Λουτρόπολης, διευκρινίζοντας ότι προτίμησε να δώσει βαρύτητα στην εξόφληση χρεών των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών.

Το ίδιος ως άνω επίσης μέλος του Δ.Σ, επεσήμανε ότι πρόθεσή του είναι να βοηθήσει με την εμπειρία και τη γνώση του στην ομαλή λειτουργία της Διοίκησης προς το συμφέρον πάντα της Λουτρόπολης, ευχόμενος καλή δύναμη και συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη.

Ερώτημα επίσης έθεσε προς τον Πρόεδρο και Δήμαρχο Αλμωπίας Μπάτση Χρήστο, για το τι μέλει γενέσθαι με την... αριστερή πλευρά της Λουτρόπολης και ειδικότερα για τα Ξενοδοχεία ''ερείπια'', για τον χώρο που πραγματοποιούνται οι συναυλίες κλπ.

Απάντηση έδωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ λέγοντας ότι η επιχείρηση έχει αρκετά κέρδη τα οποία θα διατεθούν, όχι για άλλους σκοπούς, αλλά για την ανάπτυξη και έργα στην Λουτρόπολη στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος ύψους 2,5 εκατ ευρώ, τονίζοντας ότι η επιχείρηση δεν οφείλει σχεδόν τίποτα και σε κανέναν, παρά κάποια μικρά ποσά και ότι το αποθεματικό της ανέρχεται περίπου στις 500 χιλιάδες ευρώ, κάτι που θα αναπτυχθεί ενδελεχώς στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων την 06/9/2022.

Αξίζει να τονίσουμε ότι απόντες ήταν όλα τα μέλη του... ασθενούς φύλλου καθώς και το μέλος Θεοδωρίδης Τάσος (Τσερκέζος) λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων του.

Δείτε σε επόμενη ανάρτησή μας, σε ποιο θέμα και γιατί ψήφισε ΛΕΥΚΟ το μέλος Πασόης Δημήτρης, καθώς και τις προτάσεις του για τον προγραμματισμό των προσλήψεων,  την ενίσχυση σε αθλητικούς συλλόγους της Αλμωπίας, αλλά και την σιβυλλική του απάντηση σε ερώτησή μας εάν θα είναι εκ νέου, υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας!!  

01/9/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-09-02 12:27

Μήνυμα: Τα ερείπια έχουν όνομα περίοδος 1998-2002