ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ‘’ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ’’!! ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ).

2021-10-25

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Δευτέρα 25/10/2021, μέσω τηλεδιάσκεψης, η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα 35 θέματα της ημερήσιας διάταξης, με απόντες τον πρώην Δήμαρχο Αλμωπίας Μπίνο Δημήτρη και τον συνήθη ύποπτο απόντα εδώ και αρκετό καιρό Τσάνταλη Παράσχο!!

Μπορεί και τα 35 θέματα της ημερήσιας διάταξης να ψηφίσθηκαν ομόφωνα,  όμως την παράσταση... έκλεψαν οι τοποθετήσεις-προτάσεις που έκανε ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης και μέλος της Επιτροπής Χατζηδημητρίου Σάκης, για ένα θέμα που η Πέλλα βρίσκεται εδώ και καιρό επί ποδός, αφού κυριολεκτικά... καίει τους κατοίκους της, που δεν είναι άλλο από το θέμα της λειτουργίας του Νοσοκομείου Πέλλας (Έδεσσας και Γιαννιτσών).

Λαβών λοιπόν το λόγο το παραπάνω μέλος και με την ιδιότητά του ως γιατρός, αλλά και ως διατελέσας κατά το παρελθόν Διοικητής του Νοσοκομείου Έδεσσας αλλά και Πρόεδρος του Δ.Σ του Νοσοκομείου, αφού έκανε μία γενική τοποθέτηση για το θέμα, κατηγόρησε για ολιγωρία τον Δήμαρχο Αλμωπίας Μπάτση Χρήστο καθόσον δεν συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας για το θέμα αυτό...

... προκειμένου κατά τη συμμετοχή του στην παραπάνω έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, (Σημείωση: Στην παραπάνω συνεδρίαση ο Δήμαρχος Αλμωπίας συμμετείχε τηλεφωνικά (ΔΕΣ και ΕΔΩ),  να έχει μία ολοκληρωμένη γνώμη, άποψη αλλά και προτάσεις, όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, ενώ ο Μπάτσης Χρήστος τον χαρακτήρισε ''προβλεπόμενο'' (μάλλον προβλέψιμο ήθελε να πει) συμπληρώνοντας ότι τον κατηγορεί ως συνήθως και πάλι ότι άργησε, ότι δεν έκανε τίποτα κλπ

Κατά τη συζήτηση, υπήρξε έντονος διάλογος και αντιπαραθέσεις μεταξύ των δύο ανδρών, όπως θα δείτε και στο πρώτο μέρος στο παρακάτω βίντεο, το οποίο αξίζει να διαθέσετε 10 λεπτά, ενώ σε επόμενη ανάρτησή μας δείτε το δεύτερο και ενδιαφέρον βίντεο με τις μεταξύ τους αντιπαραθέσεις που είχαν και προσωπική... πινελιά, προκειμένου βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

25-10-2021/16:02