ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ‘’ΕΠΙΑΣΕ’’ ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ (21) Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2022-06-21

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Τρίτη 21/6/2022, ακόμη μία πρωινή ''οικογενειακή και κολοβή'' συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, με τις γνωστές απουσίες των μελών της αντιπολίτευσης (Χατζηδημητρίου, Μπίνος και Παρούτογλου), για τους γνωστούς πλέον λόγους, όπου συζητήθηκαν και ψηφίσθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ!! και τα 21 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Για την ιστορία και όπως ανακοίνωσε ο Βέσκος Δημήτρης και όχι ο Πρόεδρος της επιτροπής Μπάτσης Χρήστος, το μέλος Μπίνος Δημήτρης επικοινώνησε μαζί του (με Βέσκο)!!, λέγοντας ότι κωλύεται να παρευρεθεί λόγω εξετάσεων των μαθητών στο Σχολείο όπου διδάσκει.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν  οι διαγραμμίσεις που έγιναν στο οδικό Δημοτικό δίκτυο της Αλμωπίας, όπου μάλιστα όπως επεσήμανε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κετικίδης Γιάννης, ότι όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του συνεργείου διαγράμμισης, ήταν σε τέτοιο χάλι η σήμανση που δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ για τη διαγράμμιση του οδοστρώματος!!

Επίσης, λύθηκε και ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων της τ.κ Γαρεφείου-Πέλλας, με τις εργασίες που έγιναν για να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα της λειψυδρίας που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι.

Με ένα τριαξονικό όχημα και τρία αγροτικά αυτοκίνητα, θα εφοδιασθεί ο Δήμος Αλμωπίας, όπου το ύψος της δαπάνης αγγίζει τις 240.000,00 ευρώ.

Επίσης κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για την ανακατασκευή του γηπέδου Αριδαίας με φυσικό χλοοτάπητα, ύψους 120.000,00 ευρώ.

Ορίσθηκε επίσης ο ανάδοχος για τις αποκαταστάσεις βλαβών στις γεωτρήσεις του Δήμου Αλμωπίας, αλλά και της δ.κ Εξαπλατάνου-Πέλλας από τον Πασχαλίδη Γιώργο. Με την ευκαιρία αυτή ο Αντιδήμαρχος Κετικίδης Γιάννης αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν για την άρδευση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχουν αλλαχθεί πάνω από 40 πομόνες και 60 πίνακες, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών, με αποτέλεσμα να εισπράξει τα εύσημα από το μέλος της επιτροπής Βέσκο Δημήτρη.

Τέλος, όπως ανέφερε ο ίδιος ως άνω Αντιδήμαρχος, ξεπεράσθηκαν τα δικονομικά κλπ εμπόδια και ορίσθηκε πλέον ο προσωρινός ανάδοχος για το έργο του Βιολογικού της πόλης, ενώ όπως  γνωστοποίησε ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της επιτροπής Μπάτσης Χρήστος, μια ακόμη χρηματοδότηση θα μπει στα ταμεία του Δήμου Αλμωπίας, που προέρχεται από το πράσινο ταμείο ανάκαμψης ύψους 2,4 εκ ευρώ.

Όπως προαναφέραμε και τα 21 θέματα της ημερήσιας διάταξης ψηφίσθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ!!.

21/6/2022