ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!

2022-05-10

Επεισοδιακά εξελίχθηκε προ ολίγου, σήμερα Τρίτη 10/5/2022 η διαδικτυακή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης Αλμωπίας, με αφορμή, τι άλλο!!, τον τρόπο συνεδρίασης και την ΜΗ κλήση και παρουσία των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ώστε να υπάρχει ενδελεχή ενημέρωση των κατοίκων της Αλμωπίας, για τις αποφάσεις που λαμβάνονται αλλά και όσα ακούγονται και λέγονται σ ΄αυτές, αλλά και τον αριθμό  προγραμματισμού πρόσληψης (47) διμηνιτών στην Λουτρόπολη (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, τα θέματα έθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ της επιχείρησης Θεοδωρίδης Τάσος (Τσερκέζος), ο οποίος ζήτησε οι συνεδριάσεις να γίνονται διά ζώσης και με την παρουσία των τοπικών μέσων ενημέρωσης, κάτι που υποσχέθηκε να κάνει πράξη από την επόμενη συνεδρίαση ο Πρόεδρος της επιχείρησης και Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος.

Μάλιστα ο Θεοδωρίδης Τάσος έφερε προς παράδειγμα την συμμετοχή της επιχείρησης σε έκθεση τουριστικού περιεχομένου που θα λάβει χώρα στην Αθήνα, που θα μπορούσε να γίνει γνωστή στο κοινό αν υπήρχαν μέσα ενημέρωσης στη συνεδρίαση (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Κατά την ως άνω συζήτηση, τέθηκε από το παραπάνω μέλος του Δ.Σ και το θέμα του δημοσιογράφου του Δήμου και του τρόπου λειτουργίας του, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντιπαράθεσή του με τον Πρόεδρο της επιχείρησης.

Αναφορικά με το θέμα του προγραμματισμού πρόσληψης 47 ατόμων, το ίδιο ως άνω μέλος καταψήφισε το θέμα, καθόσον σε ερώτησή του πόσες είναι συνήθως οι προσλήψεις διμηνιτών που γίνονται κάθε μήνα, έλαβε την απάντηση ότι ο αριθμός τους κυμαίνεται στους 20-25 περίπου άτομα, θέτοντας το ερώτημα γιατί τελευταία η επιχείρηση προβαίνει στις διπλάσιες προσλήψεις διμηνιτών, προτείνοντας να γίνεται κάθε φορά αύξηση των προσλήψεων κατά 10% , και αυτό μόνο όταν υφίσταται ανάγκη.

Επίσης τέθηκε και το θέμα ύπαρξης μεγάλου αριθμού αδέσποτων τετράποδων στην Λουτρόπολη, καθόσον το τελευταίο διάστημα, τρία από αυτά γέννησαν περί τα 15 περίπου μικρά κουταβάκια, αυξάνοντας σημαντικά τον πληθυσμό των τετράποδων, κάτι που ενδεχομένως να δημιουργήσει πρόβλημα στην ασφάλεια των επισκεπτών από πιθανές επιθέσεις κατά αυτών.

Εν αναμονή λοιπόν της επόμενης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης, ελπίζοντας να γίνει διά ζώσης και με την παρουσία των μέσων ενημέρωσης, κάτι που είναι αυτονόητο, καθόσον θεωρούμε ότι ουδείς έχει να κρύψει κάτι από τους κατοίκους της Αλμωπίας .

10/5/2022