ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ... ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Α.Κ.Α!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-12-12

Ένα παιχνίδι για... γερά νεύρα και αυστηρώς ακατάλληλο για... καρδιακούς, περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Κυριακή 12/12/2021 στο Δ.Α.Κ. Αριδαίας, μεταξύ του Φ.Ο.Α και της ομάδας ΔΕΚΑ από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, για το πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης της Γ΄. Εθνικής κατηγορίας.

Δυστυχώς για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική η ομάδα της Αριδαίας κατάφερε να μην πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, αφού ηττήθηκε στην παράταση από την νεανική ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τον φωτεινό πίνακα του σταδίου Δ.Α.Κ.Α να αναγράφει 78-78, οδηγώντας τον αγώνα στην 5/λεπτη παράταση, κατά την οποία δυστυχώς ο ΦΟΑ δεν άντεξε και ηττήθηκε με σκορ 83-95.

Με πολλά παράπονα για τη διαιτησία η ομάδα της Αριδαίας, όπου μετά το τέλος του αγώνα ο Πρόεδρος Αποστολίδης Γιώργος, διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές, όμως ο πίνακας είχε γράψει!!

Δείτε  σε βίντεο στιγμιότυπα από τον αγώνα, καθώς και φώτο από την παραπάνω αναμέτρηση, την οποία παρακολούθησαν 70-80 θεατές και μάλιστα αρκετοί από αυτούς, οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας.

12/12/2021