ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η... ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!! ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟ)

2021-08-28

ΣΧΟΛΙΑ 3

Σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγο στο κέντρο της πόλης της Αριδαίας, μεταξύ κατοίκου-οδηγού της πόλης και υπαλλήλων της Περιφέρειας!!

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες πριν λίγο, σήμερα Σάββατο 28/8/2021, και ενώ στο κέντρο της πόλης γινόταν το... έλα να δεις από οχήματα, κορναρίσματα και κλειστούς δρόμους, υπηρεσιακό όχημα της Περιφέρειας με δύο υπαλλήλους, στάθμευσε αυτό στο μέσο σχεδόν του οδοστρώματος επί της οδού Αγ. Νικάνδρου, πλησίον του Ιερού Ναού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί... ουρά αυτοκινήτων, και στα δύο ρεύματα, εκνευρισμός, φωνές κλπ.

Αγανακτισμένος κάτοικος της πόλης, δεν άντεξε και ξέσπασε κατά των δύο υπαλλήλων, η μία εκ των οποίων και οδηγός του οχήματος, η οποία όπως αποδείχθηκε, άκουσον-άκουσον, στάθμευσε για πάνω από 5 λεπτά περίπου!!, παράνομα και αντικανονικά αυτό στο μέσο σχεδόν της οδού, και μετέβη σε διπλανό κατάστημα για να προμηθευτεί ροφήματα καφέ!!

Έξαλλος και μάλλον δικαιολογημένα ο πολίτης επιτέθηκε λεκτικά κατά της υπαλλήλου, καλώντας ταυτόχρονα και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο κατέφθασε στο σημείο, για λήψη των στοιχείων της παραβάτιδας οδηγού και για να διευθετήσει το συμβάν, καθόσον ο αγανακτισμένος πολίτης δήλωσε ότι επιθυμεί να υποβάλλει μήνυση.

Όντως οι Αστυνομικοί υπάλληλοι έλαβαν τα στοιχεία της οδηγού, η οποία ψέλισσε κάποιες δικαιολογίες, ενώ παρευρισκόμενοι στο σημείο προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον δικαιολογημένα αγανακτισμένο πολίτη.

Μάλλον κάποιος θα πρέπει να μιλήσει στους λιγοστούς ευτυχώς κακομαθημένους υπαλλήλους, περί σεμνότητα και ταπεινότητα της εξουσίας!!, αλλά και ότι ''Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται αλλά και να είναι τίμια (κινείται στη Νομιμότητα)''!!   

28-8-2021/11:32

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-08-28 13:02

Το Όνομά σας:

Μαρια

Μήνυμα:

Πολλά μπράβο στον αγανακτισμένο πολίτη μακάρι όλοι να πράττουμε έτσι..

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-08-28 14:18

Το Όνομά σας:

ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

Μήνυμα:

Το παραπάνω περιστατικό δημιουργεί για τους γνωρίζοντας πολλά ερωτηματικά και ειδικότερα:

1.-Ημέρα Σάββατο λειτουργούν οι Δημόσιες Υπηρεσίες!! Από ότι γνωρίζουμε όχι. Άρα η παρουσία του υπηρεσιακού οχήματος στην Αριδαία, ημέρα που δε λειτουργούν οι υπηρεσίες, προφανώς θα εντάσσεται σε κάτι έκτακτο!! Αν ναι ποιο ήταν αυτό, αν όχι γιατί το υπηρεσιακό όχημα βρισκόταν στην Αριδαία!!

2.-Είχε δικαίωμα έγκρισης οδήγησης του υπηρεσιακού οχήματος η εν λόγω υπάλληλος!!

3.-Βεβαιώθηκε παράβαση από τους Αστυνομικούς υπαλλήλους στην οδηγό παραβάτη για παράνομη στάθμευση κλπ τυχόν παραβάσεις του ΚΟΚ!!

4.-Ενημερώθηκε η υπηρεσία της συγκεκριμένης υπαλλήλου από το Α.Τ Αλμωπίας, προκειμένου της ασκηθεί και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος!!

Τι λέει για όλα αυτά, τόσο ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης, όσο και οι αρμόδιες εμπλεκόμενες υπηρεσίες...

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία:

2021-08-28 21:49

Το Όνομά σας:

Πάνος

Μήνυμα:

Έχει δίκιο ο πολίτης,το κράτος είναι εχθρός μας, δυστυχώς.