ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!! (ΒΙΝΤΕΟ)
Αναβλήθηκε πριν λίγο, σήμερα Τετάρτη 28/12/2022 η προγραμματισμένη διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, λόγω ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ των μελών του.
Ειδικότερα και ύστερα από την ανάγνωση των ονομάτων διαπιστώθηκε να είναι παρόντα μόνο 13 μέλη από τα 28, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει απαρτία και να αναβληθεί η συνεδρίαση.
Ενδιαφέρον όμως παρουσίασαν οι διάλογοι που έλαβαν χώρα πριν την έναρξη της συνεδρίασης, μεταξύ Βέσκου, Ασβεστόπουλου, Παρούτογλου και Προκοπίδη.
Συγκεκριμένα, και ενώ μιλούσαν για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και για ''ΩΡΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ'', ο Ασβεστόπουλος απαντώντας στον Βέσκο, εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του στις Εθνικές εκλογές, όπως αποκλειστικά σας αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), ενώ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου απάντησε και στο ερώτημα του Παρούτογλου Νίκου για την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ.
Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...
28/12/2022