ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-07-01

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Πέμπτη 01/7/2021 η προγραμματισμένη διαδικτυακή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα 23 θέματα της ημερήσιας διάταξης, καθώς και τα δύο έκτακτα.

Από τη συνεδρίαση απόντες ήταν οι Μπίνος Δημήτρης και Τσάνταλης Παράσχος, ενώ ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και μέλος της επιτροπής Χατζηδημητρίου Σάκης, αποχώρησε μετά το 4ο θέμα, αφού όμως πρώτα εξέφρασε το πολιτικό του παράπονο, όπως το χαρακτήρισε προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής και Δήμαρχο Αλμωπίας Μπάτση Χρήστο...

...  σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής και την αντιμετώπιση των απόψεων και προτάσεων του στα υπό συζήτηση θέματα, οι οποίες (προτάσεις) δεν λαμβάνονται καν υπόψιν από τη Διοικούσα παράταξη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις όντως ενδιαφέρουσες επισημάνσεις του Χατζηδημητρίου Σάκη για το θέμα, και σε επόμενη ανάρτησή μας την απάντηση του Προέδρου της Οικονομικής επιτροπής Μπάτση Χρήστου. 

01-6-2021/17:01