ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-06-17

Ρεπορτάζ By Sakis

Τις προσπάθειες δύο πυροσβεστών να κατασβήσουν πυρκαγιά που ξέσπασε για μία ακόμη φορά στην παραποτάμια περιοχή, πλησίον του ΚΤΕΛ Αριδαίας και του συνοικισμού των Ρομά στο σημείο, κατέγραψε η κάμερά της ιστοσελίδας μας, σήμερα Πέμπτη 17/6/2021.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα, για άγνωστο λόγο ξέσπασε πυρκαγιά και πυκνός καπνός έβγαινε από τον παραπάνω χώρο, που σημειωτέον χρησιμοποιείται από παλαιόθεν και σαν χώρος εναπόθεσης απορριμμάτων!!.

Ενημερώθηκε από την ιστοσελίδα μας η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας, η οποία είχε αποχωρήσει λίγη ώρα πριν από το σημείο, ότι υπήρχαν εκ νέου εστίες πυρκαγιάς σε αναζωπύρωση, η οποία κατέφθασε αμέσως και πάλι στο σημείο, όπου προέβη στην κατάσβεση των εστιών.

Μάλιστα λίγο έλειψε να καεί εντελώς και μία κολώνα της ΔΕΗ, η οποία σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση των Πυροσβεστών. Ενημερώθηκε μάλιστα και ο Δήμος Αλμωπίας για την αποστολή στο σημείο ειδικό μηχάνημα για να... θάψει τα καιόμενα απορρίμματα.

Δυστυχώς όπως διαπίστωσε η ιστοσελίδα μας, υπάρχουν τόνοι απορριμμάτων, κάθε είδους πεταμένα στο χώρο, μεταξύ αυτών ογκώδη, αλλά και καθρέπτες, μπουκάλια, γυαλιά και κάθε είδους εύφλεκτα υλικά, που μπορούν να προκαλέσουν λόγω των υψηλών θερμοκρασιών πυρκαγιά.

Μήπως θα πρέπει να δώσει επιτέλους οριστική λύση στο θέμα αυτό ο Δήμος Αλμωπίας και οι τυχόν λοιπές εμπλεκόμενες Υπηρεσίες!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

17-6-2021/12:32