ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΠΕΛΛΑΣ: ‘’ΕΚΦΡΑΖΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Ή ΦΡΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-05-08

ΣΧΟΛΙΑ 3

ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: ''ΜΠΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ''!!

Ομαλά εξελίσσεται μέχρι αυτήν την ώρα, σήμερα Κυριακή 08/5/2022 στο εκλογικό κέντρο Αριδαίας, (Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο) η ψηφοφορία για την ανάδειξη μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής, των Συντονιστικών Επιτροπών, αλλά και για το όνομα της παράταξης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ .

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, τα μέλη προσέρχονται στο παραπάνω εκλογικό κέντρο, όπου αφού πληρώσουν το συμβολικό ποσό του 01,00 ευρώ, λαμβάνουν το ψηφοδέλτιο προκειμένου εκφράσουν τη βούλησή τους.

Παρόν στο εκλογικό κέντρο και ο απερχόμενος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πέλλας, Προκοπίδης Ευάγγελος που δέχθηκε να μας μιλήσει για τις εκλογές, ο οποίος θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος, λέγοντάς μας χαρακτηριστικά ότι '' Εκφράζω όλο το ΠΑΣΟΚ και όχι μία ομάδα ή φράξια που εξαγγέλουν κάποιοι άλλοι''!!

Στον αύλειο χώρο του Ξενιτίδειου, σχηματίσθηκαν τα γνωστά πηγαδάκια, όπου μεταξύ αυτών ο φακός της ιστοσελίδας μας κατέγραψε και την παρουσία δύο αυτοδιοικητικών, ενός νυν και ενός πρώην, (Παρούτογλου Νίκος και Σωτηριάδης Σίμος, αντίστοιχα), που δέχθηκαν να φωτογραφηθούν, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

08/5/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-05-08 14:03

Μήνυμα: ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2022-05-08 14:10

Μήνυμα: Χαμογελαστός ο παρούτογλου, μα΄λλον προβληματισμένος ο σίμος 

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία:

2022-05-08 22:36

Μήνυμα: Μπραβο Λάκη...Εισαι ο καλύτερος