ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΜΕΤ΄ΕΜΠΟΔΙΩΝ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!- ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...(ΦΩΤΟ)

2024-02-05

ΣΧΟΛΙΑ 6

Ρεπορτάζ By Sakis

Συνεχίζονται δυστυχώς τα παράπονα για τον φόβο και τρόμο που εξακολουθούν να σκορπούν τα μεγαλόσωμα τετράποδα που βρίσκονται στην οδό που οδηγεί στα Κοιμητήρια της Αριδαίας και στο παρεκκλήσιο της Αγ. Παρασκευής στη Δωροθέα-Πέλλας...

... τα οποία επιτίθενται σε όποιον πεζό τολμήσει να περάσει από το σημείο για να πάει είτε στα Κοιμητήρια, είτε στο παραπάνω παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής, γεγονός που ανέδειξε πριν λίγο καιρό και πάλι η ιστοσελίδα μας, ύστερα από δική σας απαίτηση, χωρίς δυστυχώς να λυθεί το πρόβλημα, (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Σήμερα μάλιστα, Δευτέρα 05/02/2024, πρωινές ώρες, η ιστοσελίδα μας αλλά και κάτοικοι που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο, γίναμε αυτόπτες μάρτυρες στην επίθεση που δέχθηκε άνδρας ο οποίος έκανε τον περίπατό του στο παραπάνω σημείο, όταν δέχθηκε επίθεση από ένα εκ των τριών τετράποδων!!

Μάλιστα για καλή του τύχη, έφερε μαζί του και ένα ξύλο, προφανώς γιατί γνώριζε την κατάσταση, με το οποίο κατάφερε και έδιωξε το τετράποδο, το οποίο ορμούσε προς τα πάνω του συνεχώς!!

Όπως μας πληροφόρησαν περαστικοί από το σημείο, με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, ότι χθες Κυριακή γυναίκα που ερχόταν από τα Κοιμητήρια, δέχθηκε επίθεση από τα ίδια τετράποδα, τα οποία κατοικοεδρεύουν εδώ και μήνες στον παραπάνω χώρο, καταφέρνοντας να αποφύγει το δάγκωμα την τελευταία στιγμή και με την παρέμβαση άλλων διερχόμενων από το σημείο.

Το πρόβλημα φυσικά είναι εντονότερο, κυρίως στους ηλικιωμένους, άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να μεταβούν πεζή στα κοιμητήρια για να επισκεφθούν και να ανάψουν τα καντήλια των προσφιλών τους ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές, που αναγκάζονται να γυρίσουν πίσω και να βρουν καταφύγιο στην παρακείμενη καντίνα, ζητώντας ενίοτε τη βοήθεια των θαμώνων της για να περάσουν από το σημείο.

Συνάδει δε να αναφέρουμε ότι την διαδρομή αυτή την κάνουν καθημερινά και πολλές γυναίκες με τα παιδιά τους ενίοτε, οι οποίες την χρησιμοποιούν ως χώρο περιπάτου μέχρι το παρεκκλήσιο της Αγ. Παρασκευής.

Θεωρούμε ότι ο αρμόδιος νέος Αντιδήμαρχος για το θέμα ο οποίος έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για το θέμα αυτό, να πράξει τα αυτονόητα πριν συμβεί κάτι το δυσάρεστο.

Δείτε σχετικές φώτο...

05/02/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-02-05 20:22

Το Όνομά σας: Περίοικος

Μήνυμα: Αυτόπτης μάρτυρας κι εγώ του δυσάρεστου για τον συμπολίτη μας επεισοδίου,απορώ με την αναισθησία των αρμοδίων,δήμου και φιλοζωικής.Κανένας σεβασμός στον φόβο όσων αντιμετωπίζουν επίθεση από μεγαλόσωμα συνήθως σκυλιά και υπερβολική λατρεία για τα αδέσποτα! Μια μειοψηφία η φιλόζωοι που καταδυναστεύουν όλους εμάς!

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-02-05 23:57

Το Όνομά σας: Α.Ε

Μήνυμα: Άρχισαν τα όργανα !

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2024-02-06 09:15

Το Όνομά σας: Ενας

Μήνυμα: Αν κάποιος τα χτυπήσει αμέσως η δήθεν φιλόζωοι θα κάνουν καταγγελία μηνύσεις ξέρουν

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία: 2024-02-06 09:36

Το Όνομά σας: Νικ

Μήνυμα: Διόρθωση : δεν είναι φιλόζωοι, είναι σκυλοφιλοι

ΣΧΟΛΙΟ 5

Ημερομηνία: 2024-02-08 09:20

Το Όνομά σας: Γιάννης

Μήνυμα: Γία τα άλλα προβλήματα της Αριδαίας (Δασάκι κολυμβυτήριο, κλειστή αγορά,αποχετευτικό κ α ) τσιμουδιά!!! Τα σκυλιά σας φταίξανε Ντροπή

ΣΧΟΛΙΟ 6

Ημερομηνία: 2024-02-09 16:11

Το Όνομά σας: Περίοικος

Μήνυμα: Αγαπητέ Γιάννη,όντως υπάρχουν τα προβλήματα που αναφέρεις στην πόλη μας,αυτά όμως δεν απειλούν την σωματική ακεραιότητα κάποιου!Αντιθέτως τα σκυλιά είναι μια διαρκής απειλή και είναι κρίμα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από κάποιους που μάλλον θεωρούν τον εαυτό τους φιλόζωο_ φιλόσκυλο.Οπότε ντροπή για όλους εσάς που έχετε αναγάγει την φιλοζωία σε κάτι τόσο σημαντικό που να μην μετράει ο φόβος των συνανθρώπων σας!