ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ''ΝΙΚΗΣ'' ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΕΣΠΕΣ-ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

2024-06-01

Πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή 31/5/2024 απογευματινές ώρες, παρουσία του προέδρου του κόμματος ''NIKH'' Δημήτρη Νατσιού, υποψηφίων ευρωβουλευτών, μεταξύ αυτών και του συντοπίτη μας Ανέστης Σαμαρά-Χριστιαννίδη και φίλων και υποστηρικτών του κινήματος, τα εγκαίνια των γραφείων της ''ΝΙΚΗΣ''.

Μετά τον αγιασμό,το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του κινήματος ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά  της Ν.Δ και προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη Κυριάκου, για το θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων, για την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και για τα ελληνοτουρκικά.

Μετά τον χαιρετισμό του Προέδρου τον λόγο έλαβε ο συντοπίτης μας υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ανέστης Σαμαρας-Χριστιαννίδης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς το παρευρισκόμενο κοινό.

Στη συνέχεια ακολούθησε εκδήλωση, παρουσίαση των υποψηφίων Ευρουβουλευτών και ομιλία του Προέδρου στο κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ στην Δ.Κ Λουτρακίου-Πέλλας.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

01/6/2024