ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΕΡΑΣΤΗΣ'' ΚΑΙ Ο ΔΙΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ  ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !! (ΦΩΤΟ)

2024-02-11

Επαναλαμβανόμενο γεγονός παύει να είναι σύμπτωση και μάλλον είναι καλός οιωνός για τον πρωταγωνιστή!!

Ο λόγος για τον γνωστό σε όλους Μήτσο (Αθανασίου Δημήτριο) από την Υδραία-Πέλλας, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη φορά αναδεικνύεται ''εραστής'' της τύχης, στο κατάστημα Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του Γαλανού στην πόλη της Αριδαίας, αφού για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, ξαναχαμογέλασε η τύχη σ΄αυτόν.

Ειδικότερα και όπως σας είχαμε ενημερώσει, στις προωθητικές ενέργειες που έχει καθιερώσει το παραπάνω πρακτορείο,  στην κοπή της Βασιλόπιτας πριν λίγες ημέρες, όπου τυχερός αναδείχθηκε ο παραπάνω Μήτσος (ΔΕΣ και ΕΔΩ), χθες  σε κλήρωση που έγινε και πάλι από το παραπάνω πρακτορείο για τους παίκτες των τυχερών παιχνιδιών, η τύχη χαμογέλασε και πάλι στον ίδιο παίκτη, ο οποίος κέρδισε ένα δεμάτι πράσα.

Μπορεί το έπαθλο να είναι ήσσονος αξίας, όμως σημασία έχει ότι η θεά τύχη γυροφέρνει τον γνωστό Μήτσο, όπου ελπίζουμε ότι σύντομα θα κάνει και το μεγάλο ΜΠΑΜ, τινάζοντας στον αέρα την μπάνκα του ΟΠΑΠ, το οποίο ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά, γιατί πράγματι το αξίζει, για όσους τον γνωρίζουν.

Καλή όρεξη Μήτσο και πάντα τέτοια…

Στη φώτο, ο δις τυχερός παίκτης, αρχικά με την υπάλληλο κατά την κοπή της βασιλόπιτας, και με τον ιδιοκτήτη του Πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στην πόλη της Αριδαίας. 

11/02/2024