ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΕΤΑΞΕ ΠΕΤΡΑ ΣΕ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!!

2023-11-19

ΣΧΟΛΙΑ 2

Το πέταγμα πέτρας σε τετράποδα, στοίχισε σε κάτοικο της Αλμωπίας, την αυτόφωρη διαδικασία, τη θέση του κατηγορούμενου και 500,00 ευρώ έξοδα!!

Τι είχε συμβεί:

Πριν μερικές ημέρες, πλησίον της κατοικίας του, κάτοικος μάζευε και τάιζε τα τετράποδα της γειτονιάς για καιρό, δημιουργώντας προβλήματα στους περίοικους.

Ο παραπάνω φίλος μας λοιπόν, πηγαίνοντας στην κατοικία του και βλέποντας συγκεντρωμένα τα τετράποδα, πέταξε εναντίον τους μία πέτρα.

Έκπληκτος την επόμενη ημέρα αντίκρισε στην είσοδο του σπιτιού του το περιπολικό και την κλήση των Αστυνομικών να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό κατάστημα, καθόσον όπως τον ενημέρωσαν υπεβλήθη εναντίον του μήνυση για κακοποίηση ζώων.

Τελικά οδηγήθηκε στο Τμήμα και στη συνέχεια στο αυτόφωρο, όπου μπορεί η μεν έδρα μετά την ακροαματική διαδικασία να έβγαλε αθωωτική απόφαση, αλλά η όλη υπόθεση του στοίχισε εκτός της ταλαιπωρίας (προσαγωγή και αυτόφωρη διαδικασία, λήψη αποτυπωμάτων, φωτογράφιση, δικαστήριο κλπ) και το ποσό των 500 ευρώ για δικηγόρους κλπ έξοδα, τα οποία μάλιστα δεν τα είχε και αναγκάστηκε να τα δανειστεί από φίλους και γνωστούς του.

Καλό θα είναι να είμαστε όλοι προσεκτικοί αναφορικά με την τυχόν κακοποίηση των ζώων, γιατί η Νομοθεσία γενικότερα είναι πολύ αυστηρή στο θέμα αυτό.

19/11/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-11-19 18:00

Το Όνομά σας: Ενας

Μήνυμα: Τι είναι αυτό πια με τα αδεσποτα ολοι η δήθεν φιλόζωη ακου πέταξε πέτρα και του έκαναν μήνυση ο/η δήθεν φιλόζωος αν έπεφτε ενας παππούς στον δρόμο θα έτρεχε να τον σηκώσει μάλλον όχι που φτάσαμε πια

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2023-11-20 15:38

Το Όνομά σας: Νικ

Μήνυμα: Βάζω στοίχημα πως η μήνυση υποβλήθηκε από κάποια γυναίκα (φιλόζωη). Και λουλούδια να πετούσε στα σκυλιά ο κύριος, πάλι θα τον κατηγορούμε. Μια συμβουλή προς ολους: μην τολμήστε να πείτε σε σκύλο ουστ γιατί θα κατηγορηθείτε για κακοποίηση. Υ. Γ. Έμαθε ο κύριος ποια ή ποιος τον μήνυσε για να του στείλει.... λουλούδια;