ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’ΠΑΤΕΙΣ ΜΕ, ΠΑΤΩ ΣΕ’’ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/9/2021 ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑ ΓΕΛΙΟ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-09-12

''ΤΡΩΣ-ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ''!!

Το αδιαχώρητο και πάλι σήμερα Κυριακή 12/9/2021 στη Λουτρόπολη Αλμωπίας . Από τις πρώτες πρωινές ώρες, τα οχήματα και τα λεωφορεία, άρχισαν να ανηφορίζουν προς τα Λουτρά και να γεμίζουν οι πισίνες με λουόμενους...

... οι οποίοι αργότερα απόλαυσαν τον καφέ τους και στη συνέχεια τις νοστιμιές των καταστημάτων εστίασης της περιοχής, που τους ανέμεναν με τις σούβλες γεμάτες από λιχουδιές που γύριζαν... αργά και βασανιστικά με τα κοντοσούβλια, τα αρνιά και τα κατσίκια, προκαλώντας τους καλοφαγάδες να τα δοκιμάσουν.

Γεμάτοι και οι χώροι στάθμευσης από οχήματα στην Λουτρόπολη, ενώ και στην είσοδο της παρατηρείτο συνωστισμός από ΙΧΕ αυτοκίνητα που περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους να θερμομετρηθούν και να μπουν στην Λουτρόπολη.

Στο χώρο συναντήσαμε και τον γνωστό Γιώργο, ο οποίος εργάζεται για λογαριασμό γνωστού καταστήματος εστίασης στην τ.κ Λουτρακίου-Πέλλας, έχοντας ως... σλόγκαν, το παραπάνω πρωτότυπο σύνθημα για να προσελκύει τους πελάτες, οι οποίοι στο άκουσμά του ξεσπούσαν σε γέλια!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

12/9/2021