ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ…

2021-12-06

Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ιστοσελίδας μας, εστάλη μήνυμα από έναν ''Καλόπιστο πολίτη'', όπως υπογράφει, ο οποίος θίγει δύο θέματα που αφορούν την πόλη της Αριδαίας.

Δημοσιεύουμε αυτούσιο το μήνυμα...

Ημερομηνία: 2021-12-05 21:58

Αγαπητέ κ.δ/ντα του site θα ήθελα να αναφερθώ σε δυο σχόλια μου σχετικά με τα κοιμητήρια και τα απορριμματοφόρα αυτ/τα συγκομιδής σκουπιδιών.

Σχετικά με τα κοιμητήρια της πολης μας παρατηρώ τελευταία την ύπαρξη στεγάστρων πανω απο τάφους κεκοιμημένων τα οποια φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Δεν τα παρεξηγω αυτα αλλα καλο θα ηταν να τοποθετούνται αναλογα με το μνημα καθε κεκοιμημενου διοτι οπως πανε με τον ρυθμο αυτο ο διαθέσιμος χωρος ελαττώνεται πολυ και σε λιγο θα φτάσουν τα κοιμητηρια στην Αγ.Παρασκευη Δωροθεας.

Αντι να προβαίνουν σε αυτα καλύτερα θα ηταν ο Δήμος να κτίσει ενα οστεοφυλακιο για την τοποθέτηση των οστών για να υπάρξει αρκετός χώρος και να πάψει επιτελους ο καθένας να κανει οτι θελει στα κοιμητηρια. Ειναι αρμοδιοτητα του Δήμου και πρεπει επιτελους να εφαρμόζονται οι κανονισμοι των κοιμητηρίων. Σεβομαι απολυτα τους κεκοιμημενους και των συγγενών αυτων αλλα θα πρέπει να μπει και μια ταξη επιτέλους.

Τωρα για το δευτερο θεμα των απορριμματοφόρων και ειδικα τα πορτοκαλι οχηματα παρατηρησα προσωπικα ο ιδιος οτι οι οδηγοί ή οδηγός αυτων μεσα στον μηνα Νοεμβριο τουλαχιστον σε τρεις-τεσσερις περιπτωσεις σταθμευουν τα οχηματα επιδεικτικα στην μεση του οδοστρωματος αν και έχουν αρκετο χωρο για σταθμευση να μην παρεμποδίζουν την κίνηση των διερχομενων αυτοκίνητων . 

Δεν θελω να κατηγορήσω ολους τους οδηγούς ή μπορει να υπάρχει ενας συγκεκριμένος του οποίου η αρμόδια αντιδήμαρχος ή ο υπευθυνος του εργοταξίου να τον κανουν συστάσεις. Συνηθίζουν να σταθμευουν σε διασταυρώσεις με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ατυχήματος και παρεμπόδιση της κυκλοφορίας.

Ενας καλοπιστος Πολίτης

06-12-2021/12:25