ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!! (ΦΩΤΟ)

2022-07-24

Με παράπονα των πολιτών, αλλά και  επισκεπτών, δυστυχώς ξεκινά και αυτή η εβδομάδα που αφορούν την καθημερινότητα τους στην πόλη της Αριδαίας.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλουν στην ιστοσελίδα μας, σε αρκετά σημεία της πόλης και ειδικότερα στην είσοδο αυτής από Έδεσσα και σε κάποιες γειτονιές στον εσωτερικό ιστό της (πόλης),για άγνωστο λόγο, δεν έχει γίνει η αποκομιδή των απορριμμάτων το Σ/Κ, με αποτέλεσμα να έχει ξεχειλίσει και να έχει διασκορπιστεί το περιεχόμενο των κάδων, πέριξ αυτών, με ότι αυτό συνεπάγεται, δεδομένων και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην πόλη.

Δηκτικά σχολίασε την κατάσταση αυτή αναγνώστης της ιστοσελίδα μας, λέγοντας ότι ''Η Αριδαία είναι η πόλη που δυστυχώς υποδέχεται και αποχαιρετά τους επισκέπτες της με σκουπίδια''!!

Επίσης αρκετοί κάτοικοι, ειδικότερα οι εποχούμενοι,  αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει με τον πεζόδρομο, καθόσον ένα Π/Σ/Κ κλείνει και το άλλο όχι!! Συγκεκριμένα, το τρέχων Σ/Κ ο πεζόδρομος είναι ανοικτός για τα οχήματα, δημιουργώντας σύγχυση, τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους χρήστες της οδού Κύπρου (πεζόδρομος).

Μήπως θα έπρεπε η Δημοτική Αρχή να ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς ισχύει ώστε να γνωρίζουν επακριβώς άπαντες...

Δείτε σχετικά στις παρακάτω φώτο...

* Να επισημάνουμε  ότι η ιστοσελίδα μας, άσχετα αν διαφωνεί ή συμφωνεί, έχει ηθική υποχρέωση έναντι των αναγνωστών-επισκεπτών της, να δημοσιεύει κάθε καταγγελία, ενώ υποχρέωση απάντησης έχουν οι αρμόδιοι φορείς.!!

24/7/2022