ΑΡΙΔΑΙΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!

2021-06-01

Παράπονα εκφράζουν και μάλλον δικαιολογημένα, αρκετοί πολίτες αλλά και επαγγελματίες της Αριδαίας, με την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του ΚΤΕΛ Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, καθημερινά βρίσκονται σταθμευμένα στον χώρο που σταθμεύουν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, 2 με 3 μικρά λεωφορεία, αλλά και αρκετά ΙΧΕ αυτοκίνητα με Αλβανικές πινακίδες κυκλοφορίας, τα οποία και μεταφέρουν παράνομα τους Αλβανούς εργάτες που έρχονται στην Αλμωπία στις τοπικές κοινότητες αλλά και εκτός Αλμωπίας προορισμούς.

Μάλιστα προχθές Κυριακή, σύμφωνα με πληροφορίες μας ενημερώθηκαν σχετικά και οι αρμόδιες Αρχές, οι οποίες επενέβησαν και προέβησαν μάλιστα και σε προσαγωγές ατόμων, τα οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας στερούνται και ταξιδιωτικών κλπ εγγράφων.

Στην περίπτωση αυτή συνάδει να αναφέρουμε ότι αρκετοί επαγγελματίες στον τομέα της διακίνησης και μεταφοράς επιβατών (ΚΤΕΛ, ΤΑΞΙ κλπ) οι οποίοι είναι καθ΄όλα Νόμιμοι, δέχονται αθέμιτο ανταγωνισμό από τα παραπάνω Αλβανικά μικρά λεωφορεία και ΙΧΕ αυτοκίνητα που μεταφέρουν τους Αλβανούς με μικρότερο κόμιστρο, στερώντας από αυτούς το μεροκάματο, ζητώντας από τις Αρχές περισσότερους ελέγχους στο ΚΤΕΛ Αριδαίας.  

01-6-2021/15:19