ΑΡΙΔΑΙΑ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ... ΔΡΑΣΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ!! (ΦΩΤΟ)

2021-01-27

Αγανάκτησαν και μάλλον δικαιολογημένα φαίνεται οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Μεγαπλατάνου-Πέλλας από την αδιαφορία των υπευθύνων της ΔΕΥΑ αλλά και του Δήμου Αλμωπίας, αφού παρά τις συνεχής οχλήσεις τους προς τους αρμοδίους για να κλείσουν μία λακούβα στο χωριό τους, δεν είχαν ανταπόκριση και έτσι αποφάσισαν να δράσουν μόνοι τους!!

Συγκεκριμένα και όπως σας είχε ενημερώσει η ιστοσελίδα μας, πριν τρεις μήνες περίπου η διέλευση βαρέως οχήματος από κοινοτική οδό του παραπάνω χωριού, είχε σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει για 7η παρακαλώ φορά!! τα τελευταία χρόνια, φθορά στο δίκτυο ύδρευσης, με αποτέλεσμα να ρέουν και να χάνονται στον δρόμο αρκετά κυβικά πόσιμου νερού...

... τα οποία μάλιστα έφθασαν μέχρι την πλατεία του χωριού, την οποία (φθορά) αποκατέστησε η ΔΕΥΑ, κλείνοντας όμως τη λακούβα στον δρόμο πρόχειρα, και όχι με τσιμέντο ή άσφαλτο (Δες φώτο παρακάτω), καθιστώντας την διέλευση των οχημάτων από το σημείο επικίνδυνη, ιδίως τις βραδινές ώρες, αλλά και με κίνδυνο σε περίπτωση διέλευσης βαρέως οχήματος από το σημείο να προκληθεί και πάλι φθορά στο δίκτυο (ΔΕΣ και ΕΔΩ)

Όπως προαναφέραμε παραπάνω όμως, αν και ενημέρωσαν τους αρμόδιους για το κλείσιμο της λακούβας όπως προβλέπεται, οι αρμόδιοι αδιαφόρησαν (ΔΕΣ και ΕΔΩ), αναγκάζοντας κάτοικο του χωριού, με δικές του δαπάνες και εργασία να προβεί έστω και προσωρινά στο κλείσιμο της λακούβας προκειμένου αποφευχθεί κάποιο ατύχημα.

Δείτε στις παρακάτω φώτο πως ήταν για πάνω από τρεις μήνες το σημείο, και πως είναι σήμερα μετά την παρέμβαση πολίτη, αφού οι αρμόδιοι κωφεύουν!!


ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ... 


ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...

Του συνεργάτη μας Π.Ν

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-01-23 19:11

Όνομα:

Χρήστος


Θέμα:

Σαν δεν ντρεπονται

Μήνυμα:

Στον μεγαπλατανο το τελευταιο δημοσιο εργο ηταν τον απριλιο του 2014.