ΑΡΙΔΑΙΑ: ΟΙ ‘’ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΕΣ’’ ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ Η... ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟ-ΙΟΥ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-04-29

Με αφορμή τη συζήτηση των έργων του προγράμματος ''Αντώνης Τρίστσης'' στον Δήμο Αλμωπίας, κατά τη χθεσινή 28/4/2021 συζήτηση της Οικονομικής Επιτροπής στον Δήμο Αλμωπίας, έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του πρώην Δημάρχου Μπίνου Δημήτρη και του Αντιδημάρχου Κετικίδη Γιάννη, αμφότεροι μέλη της παραπάνω επιτροπής.

Ειδικότερα, η κριτική που άσκησε ο πρώην Δήμαρχος, αλλά και μία έκφραση που φέρεται ότι είπε ο Κετικίδης, πριν τις εκλογές!! ότι αυτός δεν πρόκειται να κάνει ''Ταλιμπανιές'' και να προσχωρήσει στον συνδυασμό του Μπάτση Χρήστου, την οποία ανέφερε ο Μπίνος, πυροδότησε την ένταση και την αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών.

Μάλιστα με τρόπο ειρωνικό, ο πρώην Δήμαρχος, που ακόμη δεν μπορεί να... χωνέψει μάλλον την ήττα του, ρώτησε τον Κετικίδη εάν έκανε το εμβόλιο για τον Κορονό-ιό, γιατί κατά την άποψή του-ως άλλος λοιμωξιολόγος-!! γνωμάτευσε ότι δεν κατανοεί τι του λέει και ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έκανε ακόμη το εμβόλιο!!

Με παροιμία όμως επιχείρησε ο πρώην Δήμαρχος να προσβάλλει και τον Βέσκο Δημήτρη για τις απουσίες του από τις συνεδριάσεις της Οικονομικής επιτροπής επί θητείας του Μπίνου, λέγοντας σ΄αυτόν ''Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις!!.

Μάλλον λησμόνησε ο ίδιος (Μπίνος) πως λειτουργούσαν οι Οικονομικές Επιτροπές επί θητείας του, μάρτυρας των οποίων υπήρξε πολλάκις και η ιστοσελίδα μας!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

29-4-021/16:13