ΑΡΙΔΑΙΑ: ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ-ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ... ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2021-05-14

ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ''!!

Στο... νοικοκύρεμα του οδικού δικτύου, στον εσωτερικό ιστό της τοπικής κοινότητας Προμάχων-Πέλλας, προχώρησε η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας και ο Δήμαρχος Μπάτσης Χρήστος, ο οποίος κατάγεται και διαμένει σ αυτήν, ασφαλτοστρώνοντας και κλείνοντας τις όποιες λακκούβες και τρύπες υπήρχαν σ΄αυτό.

Και πολύ καλά έκανε!!

Η ενέργεια αυτή όμως του Δημάρχου, προκάλεσε τις αντιδράσεις των κατοίκων της Αριδαίας, αλλά και άλλων κεντρικότερων τοπικών κοινοτήτων της Αλμωπίας, που οι δρόμοι τους μέσα στα χωριά έχουν περισσότερη κίνηση και δεν εξυπηρετούν αποκλειστικά τους κατοίκους τους, αφού είναι περάσματα για τα οχήματα που κινούνται σ΄αυτούς, οι οποίο βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, με λακκούβες, τρύπες, μπαλώματα κλπ προβλήματα, και αποτελούν κίνδυνο τόσο για τα οχήματα όσο και για τους οδηγούς.

Ειδικά μάλιστα στον εσωτερικό ιστό της πόλης της Αριδαίας, η κατάσταση του οδικού δικτύου σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απαράδεκτη, όπου οι λακκούβες κάνουν... πάρτι, καταστρέφοντας τα οχήματα και δυσκολεύοντας την κίνηση των κατοίκων της σ΄αυτό.

Όπως μάλιστα ανέφερε και διερωτήθηκε o παραπάνω φίλος της ιστοσελίδας μας, ήταν άραγε τόσο αναγκαία και άμεση η προτεραιότητα για το κλείσιμο των λακκούβων στο οδικό δίκτυο μέσα στο χωριό Πρόμαχοι που εξυπηρετεί μόνο τους κατοίκους του και όχι της Αριδαίας ή των άλλων κεντρικών τοπικών κοινοτήτων που δέχονται και εξυπηρετούν καθημερινά μεγαλύτερο αριθμό οχημάτων!!

Δείτε σχετικές φώτο από το κλείσιμο των λακκούβων στην τ.κ Προμάχων-Πέλλας...

14-5-2021/14:22