ΑΡΙΔΑΙΑ: ΟΙ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΙ... ΤΣΙΤΣΙΠΑΔΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Σ/Κ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-06-19

Η καρδιά της αντισφαίρισης χτυπά αυτό το Σάββατο/Κύριακο στην Αλμωπία και στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας, στον οποίο...κτίζονται οι νέοι Τσιτσιπάδες της χώρας μας. 

Ειδικότερα, σήμερα και αύριο 19 & 20/6/2021, πραγματοποιείται στις παραπάνω εγκαταστάσεις  το επίσημο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας, στο οποίο συμμετέχουν 65 αθλητές, παιδιά έως 12 ετών, από τις Π.Ε Καστοριάς, Γρεβενών, Φλώρινας, Ημαθίας, Πιερίας και φυσικά της Πέλλας, τα οποία συνοδεύονται από τους προπονητές και τους γονείς τους.

Στον παραπάνω χώρο, στον οποίο τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, η ιστοσελίδα μας συνάντησε τον Πρόεδρο και τον Ταμία του συλλόγου, Τσαρκνιά Πέτρο και Τσεχιλίδη Λευθέρη, αντίστοιχα, οι οποίοι δέχθηκαν να μας μιλήσουν για την παραπάνω εκδήλωση.

Μεταξύ αυτών ο Πρόεδρος μας γνώρισε ότι το Καλοκαίρι θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, τις οποίες θα τιμήσουν με την παρουσία τους και πρόσωπα έκπληξη που απασχόλησαν πρόσφατα την επικαιρότητα!!

Θα ήταν παράλειψη τέλος, να μην αναφερθούμε στην προσφορά και τις άοκνες προσπάθειες του γνωστού Παντελή ο οποίος φροντίζει κάτω από τις οδηγίες του Προέδρου να είναι όλα τέλεια στην παραπάνω διοργάνωση. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι μας είπαν, ποια θα είναι τα πρόσωπα έκπληξη που θα επισκεφθούν την Αλμωπία, καθώς και τι απάντησαν στην ερώτησή μας για το ποια είναι η συνεισφορά- βοήθεια του Δήμου στον όλη αυτή προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους της Διοίκησης του Ομίλου.

19-6-2021/18:02