ΑΡΙΔΑΙΑ: ΟΙ ''ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ'' ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ!!(ΦΩΤΟ)

2023-02-12

ΣΧΟΛΙΟ 1

Άπαντες ομολογούν και χαρακτηρίζουν τη Λουτρόπολη Αλμωπίας, ως ''την ατμομηχανή της περιοχής, ως αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη της οικονομίας της Αλμωπίας'' , κλπ διθυραμβικές και ενίοτε υπερβολικές μεγαλοστομίες, αλλά στην πράξη ''γαία πυρί μιχθήτω''!!

Γιατί το λέμε αυτό και τι εννοούμε:

Εδώ και αρκετές ημέρες, για άγνωστο λόγο, πιθανώς λόγω του δυνατού ανέμου!!, οι πινακίδες της τροχαίας Π-17, που σηματοδοτούν την αρχή κατοικημένης περιοχής στην παραπάνω τ.κ Λουτρακίου-Πέλλας, τόσο στην άνοδο, όσο και στην κάθοδο από και προς την Λουτρόπολη Αλμωπίας, για άγνωστο λόγο, βρίσκονται στην κατάσταση που θα δείτε στις παρακάτω φώτο.

Εύλογο μάλλον το ερώτημα φίλου της ιστοσελίδας μας, που μας έστειλε και τις φώτο, αναφορικά με το γεγονός, εάν η κατάσταση αυτή υπέπεσε στην αντίληψη των αρμοδίων, προκειμένου αποκαταστήσουν τις πινακίδες, ή αυτά τα βλέπουν μόνο οι επισκέπτες στην Λουτρόπολη!!, σχηματίζοντας την όχι και καλύτερη άποψη και εικόνα για την περιοχή!!

Και συνεχίζοντας ο παραπάνω φίλος μας αναφέρει δηκτικά για τις εικόνες αυτές, ότι, μάλλον οι πινακίδες κουράστηκαν!! και έγειραν να ξεκουραστούν!!

Ίσως για τους περισσότερους να μην είχε και τόσο ιδιαίτερη σημασία, εάν αυτό συνέβαινε σε κάποια άλλη τοπική κοινότητα (κακώς, κάκιστα)!!, όμως το γεγονός αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, όταν αφορά τη Λουτρόπολη- της περιοχής...

Ίσως κάποιος να πει, λεπτομέρειες, όμως αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά!!

Και σαν επιμύθιο: Τι εντύπωση θα σχημάτιζαν άραγε οι αρμόδιοι της Λουτρόπολης και της επιχείρησης εάν έβλεπαν παρόμοιες εικόνες σε κάποια άλλη περιοχή!!

Τι ψάχνεις να βρεις τώρα...

Δείτε στις παρακάτω φώτο...

12/02/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2023-02-12 21:33

Μήνυμα: ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΞΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ. Ο ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΤΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ!!!!!!!! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΒΑΘΙΑ..............