ΑΡΙΔΑΙΑ: ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

2023-10-20

Ρεπορτάζ By Sakis

Κατά την προχθεσινή (18/10/2023) συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Αλμωπίας, μετά τις τοποθετήσεις των επικεφαλής κλπ συμβούλων-μελών, τελευταίος ως είθισται έλαβε το λόγο ο απερχόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος της Λουτρόπολης, Μπάτσης Χρήστος.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο έγγραφο περί σφράγισης της Λουτρόπολης, για το εστιατόριο για τον τρόπο λειτουργίας της Επιχείρησης, ενώ φαίνεται ότι καλά κρατεί η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών (Μπάτση-Μπίνου), καθώς έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε με αφορμή τα όσα είπε για τον τέως Δήμαρχο Αλμωπίας και ειδικότερα:

Μπάτσης: ''Χαίρομαι γιατί κατάλαβα νωρίς τι άνθρωπος είσαι και σε άφησα στα… Κρύα του Λουτρού''!!

Αμέσως σήκωσε το γάντι ο Μπίνος ο οποίος... κάρφωσε στην κυριολεξία του Μπάτση λέγοντας:

Μπίνος:'' Θα δώσω στη δημοσιότητα τις δύο υπεύθυνες δηλώσεις που υπέγραψες, ότι όλα λειτουργούν κανονικά στη Λουτρόπολη, για να πάρεις το Σήμα, χωρίς να γίνουν αυτά που έπρεπε. Επίσης θα δώσω στη δημοσιότητα και την υπεύθυνη δήλωση που υπέγραψες και έλεγες ότι είμαι ο καλύτερος Δήμαρχος και ότι θέλεις να αναλάβεις τη θέση ή του Προέδρου της Λουτρόπολης ή Αντιδημάρχου''!!

Μάλιστα στη συζήτηση παρενέβη και ο εκτελών χρέη Προέδρου της συνέλευσης Βέσκος Δημήτρης χαρακτηρίζοντας τον Μπίνο ''Αγενή''!!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο ισολογισμός ψηφίσθηκε τελικά κατά πλειοψηφία, με τις (οκτώ 08) θετικές ψήφους της παράταξης Μπάτση, ενώ η παράταξη Μπίνου (04) ψήφισε ''ΚΑΤΑ'' , και η παράταξη Παρούτογλου (05) ''ΠΑΡΩΝ''.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο τις απαντήσεις του Μπάτση Χρήστου και τους έντονους διαλόγους μεταξύ Μπάτση-Μπίνου…

20/10/2023