ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’ΩΔΙΝΕΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΚΕΝ ΜΥΝ’’!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΕΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ!! (ΦΩΤΟ)

2022-09-03

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ρεπορτάζ By Sakis

Εντύπωση προκάλεσε η θέση την οποία επέλεξε να καθίσει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Βέσκος Δημήτρης, κατά την σημερινή (Σάββατο 03/9/2022) πρωινή πρώτη συγκέντρωση με την ομάδα AXION HELLAS (ΔΕΣ και ΕΔΩ), παρά το γεγονός ότι όλη η ομάδα του Δημάρχου, επέλεξε να καταλάβει τις πρώτες θέσεις των εδράνων της αίθουσας.

Μάλιστα για να είμαστε ειλικρινείς, επιχείρησε να καθίσει αρχικά σε θέση η οποία ήταν έναντι του μηχανήματος ψύξης (αιρ-κοντίσον), και σε απόσταση από τη λοιπή ομάδα του Δημάρχου, όμως λόγω του γεγονότος ότι στο σημείο εκείνο... χτυπούσε ο ψυχρός αέρας, προτίμησε τελικά τα ορεινά έδρανα της αίθουσας, κάτι που σχολίασε, αστειευόμενος και ο Δήμαρχος Αλμωπίας!!

Τυχαίο ή όχι ο καιρός θα δείξει...

Επίσης, δηκτικά και με μία παροιμία σχολίασε ο ίδιος ως άνω Πρόεδρος, σε γενόμενη συζήτηση, τη συνάντηση που έγινε πρόσφατα μεταξύ αιρετών σε πόλη της Μεγαλονήσου (Κρήτη), όταν προκλήθηκε από τον γράφοντα, λέγοντας ''Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν''!! 

Κάτι παραπάνω θα ξέρει μάλλον!!

03/9/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-09-05 15:49

Μήνυμα: όλες οι στιγμές και όλες οι εικόνες δεν είναι ίδιες, παρακαλώ να αποσαφηνιστεί τι ακριβώς εννοούσε η προσπαθεί να μεταφέρει ο εν λόγω κύριος και μάλιστα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. οι προσωπικές στιγμές είναι απόλυτα σεβαστές και δεν λειτουργούν με μικροκομματικά συμφέροντα όπως προφανώς αρκετοί αυτοδιοίκητοί στην Αλμωπία . Ας προσέχουμε λίγο. Δεν είναι κακό να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αφήσουμε τα πικρόχολα σχόλια ;;;;;;