ΑΡΙΔΑΙΑ: ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΟΙ: ΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

2022-05-14

Ιδιαίτερα προσεκτική θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στην επαρχιακή οδό από και προς την Λουτρόπολη Αλμωπίας, λίγο πριν την είσοδο-έξοδο στην τ.κ Πιπεριάς-Πέλλας, έμπροσθεν του Αγροτικού Συνεταιρισμού του χωριού, καθόσον λόγω εργασιών που έγιναν από τη Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας, υπάρχει  ανωμαλία στο οδόστρωμα, με κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, ειδικά κατά τις νυκτερινές ώρες.

Ειδικότερα, για πολλοστή φορά στο σημείο αυτό, λόγω του ότι διέρχεται αγωγός ύδρευσης, πριν 5-6 ημέρες περίπου, επειδή διήλθε από το σημείο, πιθανώς έμφορτο βαρύ όχημα με ξυλεία, έσπασε για μία ακόμη φορά ο αγωγός, με αποτέλεσμα να χαθούν πολλά κυβικά νερού και να δημιουργηθεί πρόβλημα στο οδόστρωμα.

Αν και επενέβη άμεσα συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α για την αποκατάσταση της φθοράς, δυστυχώς η κίνηση στην παραπάνω οδό γίνεται μετ΄ ΄εμποδίων, μέχρι να... κάτσει το χώμα και να πέσει άσφαλτος.

Υπάρχει φυσικά σήμανση με πινακίδες, όμως το πρόβλημα επιτείνεται κατά τις βραδινές ώρες που η ορατότητα είναι περιορισμένη και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Το πρόβλημα μάλιστα γίνεται εντονότερο καθόσον μεσολαβεί Σ/Κ και η κίνηση από και προς την Λουτρόπολη αναμένεται να είναι αυξημένη

Δείτε σχετικά στην παρακάτω φώτο...

14/5/2022