ΑΡΙΔΑΙΑ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΒΕΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-07-30

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, στην ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr, προχώρησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας και Πρόεδρος της Β΄/ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής στον ομώνυμο Δήμο, Βέσκος Δημήτρης, ο οποίος μίλησε για όλα και για όλους απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις της ιστοσελίδας μας.

Για την αποστασιοποίηση από το συνδυασμό του πρώην Δημάρχου, για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, για την αντιπολίτευση, για τη συνεργασία με τον Παρούτογλου Νίκο, για τις αντιπαραθέσεις μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τις απουσίες των Δημοτικών Συμβούλων από τις συνεδριάσεις, για την επιχείρηση της Λουτρόπολης, για τους Ειδικούς συνεργάτες του Δημάρχου, για το νέο Νόμο περί κυβερνησιμότητας των Δήμων...

... αλλά και για το νέο Νόμο περί εκλογής αιρετών, για τον Πεζόδρομο, το ΔΑΣΑΚΙ, τον Κορονό-ιό και τις συνέπειές του, για το αν υπάρχουν ''Δελφίνιοι'' στην παράταξη του νυν Δημάρχου, Μπάτση Χρήστου, καθώς και τι μας αποκάλυψε για τα μελλοντικά του σχέδια στην Αυτοδιοίκηση ύστερα από μία προσφορά του σ΄αυτήν 40 χρόνια!!

Δείτε σε βίντεο και σε επόμενες αναρτήσεις μας την αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα συνέντευξή του στην ιστοσελίδα μας... 

30-7-2021/15:24