ΑΡΙΔΑΙΑ: ΟΙ ΟΡΟΙ ‘’ΧΑΜΟΣ & ΠΑΝΙΚΟΣ’’ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ… ΕΛΕΩ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-07-23

Ρεπορτάζ By Sakis 

Πολύ ''φτωχή'' αποδεικνύεται η Ελληνική γλώσσα για να μπορεί να περιγράψει αυτό που συμβαίνει στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, μία ημέρα μετά την έναρξη του Φεστιβάλ στην περιοχή!!

Η επόμενη ημέρα βρήκε τους χιλιάδες επισκέπτες στην Λουτρόπολη, οι οποίοι όπως μας είπαν είναι από όλη την Ελλάδα (Κρήτη, Πελοπόννησο, Φλώρινα, Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βέροια) κλπ, αποκαμωμένους και ξενυχτισμένους από τα όσα προηγήθηκαν την νύχτα.

Κλεισμένοι μέσα στις σκηνές, τα τροχόσπιτα και οχήματά τους κοιμούνται και ξεκουράζονται προκειμένου πάρουν δυνάμεις για την δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, χθες Παρασκευή 22/7/2022, πρώτη ημέρα, παρακολούθησαν το πρόγραμμα πάνω από οκτώ χιλιάδες επισκέπτες-εκδρομείς, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν κατασκηνώσει, τόσο εντός όσο και εκτός και πέριξ της Λουτρόπολης.

Τα δεκάδες σταθμευμένα οχήματα, φθάνουν ήδη μέχρι τη διασταύρωση Όρμας και ακόμη παρακάτω, ενώ εντός της Λουτρόπολης και στους χώρους στάθμευσης και κατασκήνωσης δεν πέφτει... καρφίτσα!!

Κατά την πρωινή σημερινή μας (Σάββατο 23/7/2022) περιήγηση στην Λουτρόπολη, εν αντιθέσει με την κατάσταση που επικρατούσε μέχρι τις 06.00 το πρωί, όπως μας ενημέρωσαν που επικρατούσε '' χαμός και πανικός'', υπήρχε απόλυτη ησυχία και το μόνο που ακουγόταν ήταν ο θόρυβος των νερών και τα τζιτζίκια που... νανούριζαν τους δεκάδες εκατοντάδες εκδρομείς του τριημέρου.

Ικανοποιημένοι μάλλον και οι επαγγελματίες της Λουτρόπολης, αφού οι νεαροί εκδρομείς σχημάτιζαν ουρές για τη λήψη του πρωινού και του καφέ τους.

Εκείνο που εύχονται οι περισσότεροι είναι ότι λόγω του συνωστισμού, να μην παρατηρηθούν αυξημένα κρούσματα Κορονό-ιού, κάτι που όλοι ευχόμαστε.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μία εικόνα χίλιες λέξεις, δείτε στο παρακάτω βίντεο και φώτο την κατάσταση που επικρατούσε πριν λίγο, σήμερα Σάββατο, στην Λουτρόπολη Αλμωπίας. 

23/7/2022