ΑΡΙΔΑΙΑ: Ο ΚΑΙΡΟΣ ''ΖΗΛΕΨΕ'' ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ-ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ'' ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2023-09-17

ΣΧΟΛΙO 1

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Λαϊκό-Παραδοσιακό-Ποντιακό γλέντι που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Μεγαπλατάνου-Πέλλας, χθες Σάββατο 16/9/2023, στην κεντρική πλατεία του χωριού. Παρόντες επίσης και ο Δήμαρχος Αλμωπίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παρούτογλου Νίκος, και η πολιτευτής της Ν.Δ Σαραλιώτου Μαρία.

Δυστυχώς, μάλλον ο καιρός… ζήλεψε το γλέντι και το κέφι του κόσμου που υπήρχε και αποφάσισε λίγο μετά τα μεσάνυκτα να… χαλάσει τη διασκέδαση τους, αφού ξέσπασε δυνατή μπόρα με αποτέλεσμα να διαλυθούν άρον-άρον οι παρέες, για να προστατευτούν από τη βροχή.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, ο χαιρετισμός του Δημάρχου και η παρέμβαση του Προέδρου της τ.κ Αντωνίου Γιάννη, ο οποίος απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στα όσα είπε ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ''Το χωριό μας και οι κάτοικοι του αξίζουν πολύ περισσότερα'', καθώς και το γνωστό γνωμικό που απηύθυνε προς τον Δήμαρχο, περνώντας από το τραπέζι του, ''Ο νοών νοείτω'', για να λάβει την απάντηση από τον Δήμαρχο ''Μπράβο Γιάννη''.

Την παραπάνω στιχομυθία μεταξύ των δύο ανδρών, ας την ερμηνεύσει ο καθείς κατά το δοκούν!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

Βίντεο & φώτο του συνεργάτη μας Π.Ν

17/9/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-09-17 13:07

Μήνυμα: Είτε με την παρουσία του είτε με την απουσία του ο δήμαρχος ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα στο Μεγαπλάτανο.