ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΝΕΚΡΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ''!! (ΦΩΤΟ)

2021-09-22

Μάρτυρας ενός πρωτοφανούς περιστατικού έγινε σήμερα Τετάρτη 22/9/2021 πρωινές ώρες η ιστοσελίδα μας, όταν σε αγροτική οδό λίγο πριν τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας στην τ.κ Πιπεριά-Πέλλας, ο γράφων διαπίστωσε ότι υπήρχε στο μέσο της οδού ένα νεκρό πρόβατο, έχοντας την ειδική κίτρινη σήμανση στα αυτιά του.

Αφού πλησίασε διαπίστωσε ότι από το άτυχο ζώο, έλειπαν τα μάτια του!!, ενώ ήταν μισοφαγωμένο και ξεκοιλιασμένο!!

Το συγκλονιστικό όμως ήταν ότι δίπλα ακριβώς και εκτός του σώματος του ζώου, βρισκόταν ο αμνιακός σάκος και μέσα σ΄ αυτό το αγέννητο μεν, μορφοποιημένο δε έμβρυο!!

Μία εικόνα που πραγματικά σόκαρε τον γράφοντα, ο οποίος αφού συνήλθε ενημέρωσε τον αδελφό του κτηνοτρόφου που υπέθεσε ότι ήταν ιδιοκτήτης του ζώου, που αυτός με τη σειρά του ενημέρωσε τον κτηνοτρόφο, ο οποίος κατέφθασε στο σημείο με την αντίστοιχη ειδική κίτρινη σήμανση για να διαπιστώσει ότι ήταν δικό του.

Όντως όπως αποδείχθηκε ήταν δικό του και όπως μας ενημέρωσε, πιθανώς το ζώο δέχθηκε τσίμπημα από φίδι, δεν άντεξε και έμεινε εκτός κοπαδιού το οποίο φαγώθηκε πιθανώς από σκυλιά.

Σε ερώτησή μας μήπως ήταν λύκος ή λύκοι ο κτηνοτρόφος το απέκλεισε κατηγορηματικά, λέγοντάς μας ότι ο λύκος δαγκώνει μόνο στο λαιμό και πνίγει το ζώο.

Εμφανώς στενοχωρημένος από την απώλεια των δύο ζώων, προέβη στην ταφή τους, καθόσον άρχισε ήδη να υπάρχει έντονη δυσοσμία από τα πτώματα τους. 

Δείτε σχετικές φώτο... 

22-9-2021/17:54