ΑΡΙΔΑΙΑ: ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ!! (ΦΩΤΟ)

2021-06-22

ΣΧΟΛΙΑ 3

Ο θυμόσοφος λαός μας λέει ότι ''Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δε θέλω''!!, και άρα όταν κάποιος θέλει κάτι, μπορεί να βρει και τη λύση, όπως έκανε φίλος της ιστοσελίδας μας, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε...

Φίλος, επισκέπτης της ιστοσελίδας μας λοιπόν, και ένας από τους λίγους νέους αγρότες που προτίμησε να παραμείνει στην Αλμωπία και να ασχοληθεί με τη γεωργία, παρά να φύγει για άλλες χώρες, εντάχθηκε στο πρόγραμμα νέων αγροτών.

Όμως για να μπορεί να δικαιούται όλα τα προνόμια που παρέχει και χορηγεί ο σχετικός Νόμος (επιδοτήσεις, επιχορηγήσεις για αγορά νέων μηχανημάτων κλπ) έπρεπε να παρακολουθήσει υποχρεωτικά κάποια σεμινάρια που γίνονται από τον οργανισμό ''ΔΗΜΗΤΡΑ'' στην Σκύδρα, διαδικτυακά, λόγω των μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του Κορονό-ιού.

Έλα όμως που κάποιες ώρες των σεμιναρίων, συνέπιπταν ενίοτε και με τις ώρες που ο φίλος νέος αγρότης έπρεπε να βρίσκεται στο χωράφι του για συγκομιδή κερασιών!!

Τι έκανε λοιπόν;

Πήρε υπό μάλης τον φορητό του υπολογιστή στο χωράφι και αμ΄έπος αμ΄ έργον, με τη βοήθεια και του κινητού του τηλεφώνου, ταυτόχρονα με τη συγκομιδή των κερασιών παρακολουθούσε και συμμετείχε στα υποχρεωτικά σεμινάρια.

Αδιάψευστος μάρτυς η παρακάτω φωτογραφία.

Να λοιπόν η αδιάψευστη απόδειξη ότι όταν υπάρχει θέληση όλα μπορούν να γίνουν...

22-6-2021/12:21

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-06-22 15:14

Το Όνομά σας:

Γιώργος

Μήνυμα:

Έξυπνο μπράβο

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-06-22 15:16

Το Όνομά σας:

Γιώργος

Μήνυμα:

Απαράδεκτο από το κράτος να βάλει μαθήματα μέσα στην συγκομιδή του κερασιού στην Πέλλα.

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία:

2021-06-22 22:44

Το Όνομά σας:

Αγρότης

Μήνυμα:

Ας φύγει όσο προλαβαίνει και ας αφήσει τα δήθεν προοδευτικα εδώ είναι Ελλάδα το μόνο που θα καταφέρει μετά μερικά χρόνια θα είναι χρεωμένος τίποτα άλλο και θα αναρωτιέται όπως εγώ τόσο τζίρο έκανα γιατί δεν έχω μια