ΑΡΙΔΑΙΑ: ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΠΑΓΓΑΡΟΧΩΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-04-26

ΣΧΟΛΙΟ 1

Είναι γνωστό ότι στην Αλμωπία και συγκεκριμένα σε ορισμένες τοπικές κοινότητες, ανθεί η καλλιέργεια του σπαραγγιού. Ένα προϊόν που κατά γενική ομολογία είναι άγνωστο στον Έλληνα καταναλωτή, καθόσον μεγάλες ποσότητες εξάγονται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία, Ολλανδία κλπ.

Η ιστοσελίδα μας, θέλοντας να κάνει γνωστό στον Έλληνα καταναλωτή το παραπάνω προϊόν, επισκέφθηκε έναν νέο αγρότη, τον Παπανικολάου Νίκο στην τ.κ Μεγαπλατάνου-Πέλλας, που ασχολείται επαγγελματικά με την γεωργία και ειδικότερα και με την καλλιέργεια και παραγωγή του σπαραγγιού, ο οποίος δέχθηκε να μας μιλήσει γενικά για το σπαράγγι.

Επίσης, επισκεφθήκαμε και το συσκευαστήριο- διαλογητήριο που υπάρχει στην παραπάνω κοινότητα και ανήκει σε ομάδα παραγωγών του χωριού, όπου η υπεύθυνη του συσκευαστηρίου-διαλογητηρίου, Κιουλτζοπούλου Σοφία μας εξήγησε τη διαδικασία που ακολουθείται μόλις οι παραγωγοί παραδώσουν το προϊόν στον συνεταιρισμό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα ενδιαφέροντα μας είπε αρχικά ο παραπάνω παραγωγός αγρότης και σε επόμενη ανάρτησή μας δείτε τι μας είπε η υπεύθυνη του συσκευαστηρίου-διαλογητηρίου για την διαδικασία επεξεργασίας του σπαραγγιού.

26/4/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-04-26 09:43

Μήνυμα:

Μπράβο στο σαιτ