ΑΡΙΔΑΙΑ:ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ  ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Κ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ-ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-04-12

ΑΡΙΔΑΙΑ: ΟΤΑΝ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΙΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ... ΘΑΥΜΑΤΑ!! 

Ευχάριστα μάλλον εκπλήσσονται οι λιγοστοί την περίοδο αυτή επισκέπτες αλλά και περαστικοί που κινούνται στην επαρχιακή οδό από και προς τη Λουτρόπολη Αλμωπίας, βλέποντας στη διασταύρωση που οδηγεί προς την τ.κ Όρμας-Πέλλας, έναντι της ταβέρνας ''ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ'', κάτι να έχει αλλάξει προς το καλύτερο στους πρόποδες του υψώματος, αφού έχει επενδυθεί σε απόσταση 100-200 μέτρων περίπου, με τοιχίο ύψους ενός περίπου μέτρων με πέτρα από το διπλανό ποτάμι, θυμίζοντας τα γραφικά και πανέμορφα μέρη που βλέπουμε σε άλλες τουριστικές περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η όλη ιδέα... συνελήφθη και υλοποιήθηκε από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, με μικρή συμμετοχή του Δήμου Αλμωπίας (συμμετείχε με την παροχή μόνο του σκυροδέματος), ενώ όλα τα λοιπά έξοδα, αλλά και με προσωπική εργασία έγιναν από τους επιχειρηματίες, προκειμένου καλλωπισθεί ο χώρος και γίνει ελκυστικός μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών.

Μάλιστα προτείνουν στη Δημοτική Αρχή Αλμωπίας και στην Διοίκηση της Λουτρόπολης, αυτή η ιδέα να γίνει πράξη, σε όλο το μήκος δεξιά του οδοστρώματος όπως ανεβαίνουμε για την Λουτρόπολη, προκειμένου αναβαθμισθεί και ομορφαίνει η διαδρομή για τους επισκέπτες κλπ χρήστες της οδού.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

12-4-2021/11:07