ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ … ΣΕΙΡΑ ΠΗΡΕ Η ΑΡΙΔΑΙΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-12-26

Μετά τα δύο τροχαία ατυχήματα που έλαβαν χώρα παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων στα Γιαννιτσά (ΔΕΣ και ΕΔΩ), σειρά πήρε δυστυχώς η πόλη της Αριδαίας, όπου σήμερα (26/12/2021) τα ξημερώματα και συγκεκριμένα περί ώρα 04.30, στην οδό Κύπρου, γνωστό και ως ''πεζόδρομο'', έμπροσθεν της πρώην Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς...

... έλαβε χώρα σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων, οδηγούμενα από νεαρά άτομα, με αποτέλεσμα το ένα τουλάχιστον όχημα να υποστεί σοβαρότατες ζημιές και να τραυματισθεί μάλλον ελαφρά, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας νεαρή γυναίκα που επέβαινε σε ένα από τα οχήματα.

Από την παραπάνω σφοδρότατη σύγκρουση, προκλήθηκαν και ζημιές εκτός από τα οχήματα και στις ζαρτινιέρες κλπ πινακίδες που είχε τοποθετήσει ο Δήμος Αλμωπίας στα σημείο.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λίγο πριν το παραπάνω ατύχημα, τελευταία στιγμή λίγο έλειψε στο ίδιο ως άνω σημείο, να προηγηθεί και άλλο ατύχημα, το οποίο ευτυχώς απεφεύχθη την τελευταία στιγμή.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

26-12-2021