ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΜΕΙΩΘΗΚΕ'' Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ… (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-09-02

ΣΧΟΛΙΟ 1

Μία ευχάριστη έκπληξη ανέμενε τις τελευταίες ημέρες τους κατοίκους της Αριδαίας, οι οποίοι ικανοποιημένοι διαπίστωσαν ότι ο παραποτάμιος χώρος δίπλα στο ΚΤΕΛ Αριδαίας στην έξοδο προς Ανατολική Αλμωπία, που είχε καταληφθεί από ομάδα συνανθρώπων μας (Ρομά)... ορφάνεψε!!

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες μας, ύστερα από τις διαμαρτυρίες πολιτών και φορέων της πόλης, δραστηριοποιήθηκαν οι Αρχές και με τις κατάλληλες ενέργειες κατάφεραν να εφαρμόσουν επιτέλους τα Νόμιμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, τον παραπάνω χώρο επισκέφθηκε πριν μερικές ημέρες κλιμάκιο του Τμήματος Υγιεινής Πέλλας, συνοδευόμενο από αρμόδιες υπηρεσίες της Αριδαίας, δίνοντας και την τελική λύση στο πρόβλημα.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες και παράπονα των κατοίκων, υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, και από άποψης παραβατικότητας των ατόμων που διαβιούσαν στο χώρο σε ακατάλληλες συνθήκες, αλλά και άποψης υγιεινής της περιοχής.

Η παραπάνω ομάδα, εγκαταστάθηκε σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πέλλας.

Αυτό που απομένει τώρα είναι η καθαριότητα του χώρου από τα εναπομείναντα... λάφυρα που έμειναν στο σημείο, καθώς και η αξιοποίησή της περιοχής προκειμένου μην επαναληφθούν παρόμοια γεγονότα.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο... 

02-9-2021/11:29

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-09-02 14:39

Εισάγετε κείμενο:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ 1 ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ 1 ΚΟΥΡΣΑ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ. ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.