ΑΡΙΔΑΙΑ: ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗ ΜΗΛΙΑ-ΠΕΛΛΑΣ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2023-09-08

Ρεπορτάζ By Sakis

Με την επισημότητα, λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια που αρμόζει στην ημέρα, τελέστηκε χθες 07/9/2023, παραμονή της εορτής Γενέσεως της Θεοτόκου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό της τ.κ Μηλέας-Πέλλας, Εσπερινός και Αρτοκλασία.

Παρόντες ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος, οι Βουλευτές Βασιλειάδης Λάκης & Τζάκρη Θεοδώρα, ο Αντιπ. Πέλλας Τζαμτζής Ιορδάνης,ο τέως και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης και μία πλειάδα υποψηφίων συμβούλων, καθώς και πλήθος πιστών.

Άσχημη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός το οποίο σχολιάσθηκε δυσμενώς από τους πιστούς, η συνεχής ενασχόληση της παραπάνω Βουλευτή με το κινητό της τηλέφωνο, καθ΄όλη σχεδόν τη διάρκεια του Εσπερινού, αλλά και κατά τη διάρκεια του κηρύγματος από τον π. Παντελεήμονα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει, όπως θα δείτε στο πρώτο παρακάτω βίντεο. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το κάνει αυτό όταν βρίσκεται σε διάφορες εκδηλώσεις, κάτι που έχει επισημάνει πολλάκις η ιστοσελίδα μας κατά το παρελθόν.

Φανερά ευδιάθετος, χαρούμενος και χαμογελαστός, με ένα μπουκάλι νερό στα χέρια, εμφανίσθηκε λίγο πριν το πέρας του Εσπερινού και κατά τη διάρκεια του κηρύγματος και ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Φαίνεται ότι τα μηνύματα που εισπράττει για το αποτέλεσμα των εκλογών μάλλον είναι ικανοποιητικά, εξ΄ου και αυτή του  η ευδιαθεσία.

Οι καιρικές συνθήκες που επεκράτησαν κατά την ώρα που ήταν να πραγματοποιηθεί η Λιτανεία και περιφορά της εικόνας μέσα στο χωριό (έντονη βροχόπτωση), δυστυχώς δεν επέστρεψαν αυτήν. Εντύπωση προκάλεσε ότι μόλις ανακοινώθηκε η ματαίωση της περιφοράς και η πραγματοποίησή της αύριο (σήμερα Παρασκευή), η βροχή σταμάτησε!!

Δείτε σχετικά στo παρακάτω βίντεο και φώτο…

08/9/2023