ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ’’ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΚΛΠ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ!! (ΦΩΤΟ)

2021-09-15

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ύστερα από παράπονα και διαμαρτυρίες κατοίκων της Αριδαίας, αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε και πάλι σε ένα θέμα που ανέδειξε κατά το παρελθόν πολλάκις η ιστοσελίδα μας, χωρίς δυστυχώς να δοθεί λύση από τους καθ΄΄΄' ύλιν αρμόδιους (Πυροσβεστική Υπηρεσία, Δήμος Αλμωπίας κλπ)

Αναφερόμαστε στο θέμα των ακαθάριστων οικοπέδων κλπ ακάλυπτων χώρων από δένδρα, ξερά χόρτα κλπ βλάστηση αλλά και επικίνδυνα υλικά στον αστικό ιστό της πόλης της Αριδαίας και τις παράπλευρες συνέπειες...

... που δυστυχώς παρά τις ανακοινώσεις του Δήμου Αλμωπίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι ιδιοκτήτες κλπ υπόχρεοι αν και είναι υποχρεωμένοι να τα καθαρίσουν ή να τα αποψιλώσουν...

... δυστυχώς δεν το πράττουν, με αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτά τα οικόπεδα κλπ χώροι, να θυμίζουν μικρά... δάση, με ότι αυτό συνεπάγεται για την πρόκληση, ατυχημάτων, πυρκαγιών αλλά και τόπος ύπαρξης ερπετών και κάθε άλλου είδους τρωκτικών που βρίσκουν καταφύγιο σ΄αυτά, ενώ σε πολλές περιπτώσεις τα χόρτα κλπ βλάστηση εμποδίζουν και την ορατότητα των οδηγών στα επίμαχα σημεία.

Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της Αριδαίας, σε συγκεκριμένη περιοχή στη Νότια πλευρά της πόλης, τα χόρτα κλπ βλάστηση από οικόπεδα που βρίσκονται πλησίον και τέμνονται με κεντρικές οδικές αρτηρίες, εντός του αστικού ιστού της Αριδαίας, έχουν καλύψει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, αφού έχουν επεκταθεί ένα περίπου μέτρο μέσα στο οδόστρωμα!!, όπως θα δείτε στις παρακάτω φώτο, κάτι που δυστυχώς συμβαίνει σε αρκετά σημεία!!

Εύλογα αναρωτιούνται οι πολίτες για τον ρόλο των καθ΄ύλιν αρμόδιων Υπηρεσιών ελέγχου, οι οποίες άφησαν στα χαρτιά τις όποιες ανακοινώσεις, και δεν πραγματοποιούν και δεν εφαρμόζουν τα αυτονόητα, με αποτέλεσμα, να τρέχουμε και να μη φθάνουμε αν- ο μη γένοιτο- συμβεί το μοιραίο (πυρκαγιά, τροχαίο ατύχημα κλπ)

Το ίδιο δυστυχώς φαινόμενο παρατηρείται και στους άλλους Δήμους της Πέλλας!!

Ακούνε οι καθ' ύλιν αρμόδιες Υπηρεσίες;

15-9-2021/20:02

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-09-15 22:17

Εισάγετε κείμενο:

Aρμοδια αρχή για τον καθαρισμό των χωρών αυτών που αναφέρεται είναι ο δήμος και μόνο αυτός ,μην παραπληροφορειται τον κόσμο .