ΑΡΙΔΑΙΑ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛ.ΤΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ;

2021-04-04

Ρεπορτάζ By Sakis

''ΒΡΟΧΗ'' ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΛΠ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΑΤΑΞΙΝΟΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΕΜΗΤΟΙ!!

Όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά δυστυχώς γιγαντώνεται μάλλον το πρόβλημα υποβάθμισης και αποψίλωσης του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ Αριδαίας, με άγνωστες συνέπειες για το... μέλλον του στην πόλη της Αριδαίας!!

Οι αιτήσεις συνταξιοδότησης των υπαλλήλων πέφτουν βροχή, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή πλέον η ταξινόμηση και διανομή της αλληλογραφίας, των λογαριασμών αλλά και η εξυπηρέτηση των πελατών, αφού σύμφωνα με ασφαλείς μας πληροφορίες, υπάρχει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ υπάλληλος για τη διανομή της αλληλογραφίας εντός της πόλης της Αριδαίας, και αυτός καινούργιος...

... ο οποίος δεν γνωρίζει, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, τις οδούς κλπ πρόσωπα (άλλωστε τι μπορεί να προλάβει να κάνει και αυτός)!!, ενώ δεν υπάρχει κενή θυρίδα κλπ αποθηκευτικός χώρος από την αλληλογραφία που έχει συσσωρευτεί και δεν έχει ταξινομηθεί και διανεμηθεί στους κατόχους της, εδώ και αρκετό καιρό, με ότι αυτό συνεπάγεται για την πληρωμή λογαριασμών κλπ υποχρεώσεων των δικαιούχων της αλληλογραφίας.

Μάλιστα, τον επόμενο μήνα φεύγουν και οι εναπομείναντες υπάλληλοι, μαζί και η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας, με εθελούσια έξοδο, κάτι που, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες μας, έχουν αναγκαστεί να αποχωρήσουν με εθελούσια έξοδο και όσοι υπάλληλοι έχουν ήδη αποχωρήσει από τα ΕΛ.ΤΑ της πόλης, αφού μεταφέρθηκε σ΄αυτούς ότι εάν παραμείνουν θα έχουν περικοπεί του μισθού τους κατά 30% ενώ υπάρχει και η περίπτωση μετάθεσής τους σε άλλο ΕΛ.ΤΑ της Π.Ε Πέλλας, κάτι που τους οδήγησε  να επιλέξουν την εθελούσια έξοδο. 

Όλα αυτά δυστυχώς-και μακάρι να μην βγουν αληθινά τα όσα ψιθυρίζονται- μάλλον αυτή η υποβάθμιση και αποψίλωση των ΕΛ.ΤΑ Αριδαίας -γνωστή άλλωστε η συγκεκριμένη μέθοδος-, να οδηγήσει στο κλείσιμο ακόμη μίας Υπηρεσίας στην πόλη, οδηγώντας στην ιδιωτική πρωτοβουλία την διανομή κλπ αρμοδιότητες που έχουν τώρα τα ΕΛ.ΤΑ!!

Για το παραπάνω θέμα μάλιστα υπήρχαν κάποιες... χλιαρές ανακοινώσεις, αλλά μάλλον για το θεαθήναι, ενώ το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπισθεί δυναμικά από τους φορείς της πόλης, ώστε να μην αποδυναμωθεί και άλλο η Αλμωπία, μετά την κατάργηση Υπηρεσιών (ΔΕΗ-ΟΤΕ κλπ) που έγιναν τον προηγούμενο καιρό.

Ίδωμεν...

04-4-2021/12:05