ΑΡΙΔΑΙΑ: ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2024-06-08

ΣΧΟΛΙΑ 2

Μπορεί η επιχείρηση της Λουτρόπολης Αλμωπίας, εσχάτως να βάλλεται πανταχόθεν και μάλιστα με βολές ''κατά ριπάς'' για το θέμα εμπλοκής στελέχους της επιχείρησης με τη δικαιοσύνη, όμως διαπιστώνουμε ότι κατά τα άλλα η λειτουργία της συνεχίζεται κανονικά και απρόσκοπα.

Έτσι λοιπόν όπως διαπιστώσαμε κατά τη σημερινή μας Σαββατιάτικη επίσκεψη στην Λουτρόπολη, αλλά και άλλες φορές κατά το παρελθόν που έτυχε να επισκεφθούμε την περιοχή, ο νυν Πρόεδρος Τζέκος Πέτρος, είναι και ήταν πάντα παρών στην Λουτρόπολη, δίνοντας λύση στα όποια αναφύοντα προβλήματα, μαζί με τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Για να είμαστε όμως ακριβοδίκαιοι, και με την προηγούμενη Διοίκηση Μπάτση, ο τότε εκτελών καθήκοντα  Διευθυντή της επιχείρησης, Ούτσκας Πέτρος (Κούης), ήταν και αυτός παρών, σχεδόν καθημερινά στην Λουτρόπολη.

Μάλιστα στις προθέσεις του νυν Προέδρου,  είναι να προβεί στις επόμενες ημέρες σε εργασίες καλλωπισμού των χώρων κλπ ενέργειες δίνοντας μία άλλη όψη στην Λουτρόπολη, καθόσον μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση εκτελεί όπως καταλάβαμε διπλά καθήκοντα, ήτοι και του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου…

08/6/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-06-09 17:48

Το Όνομά σας: Ι

Μήνυμα: Όσοι υπόγραψαν την πρόσληψη συμμορίας πρέπει να παραιτηθουν

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-06-10 04:05

Το Όνομά σας: Α

Μήνυμα: Ακόμη δεν παραιτήθηκε κύριοι του Δήμου Αλμωπίας και του ΔΣ των Λουτρών?