ΑΡΙΔΑΙΑ: ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΙΖΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ!! (ΦΩΤΟ)

2025-05-05

Επαναλαμβάνονται και αυξάνονται δυστυχώς τα φαινόμενα καθίζησης του οδοστρώματος, εντός του αστικού ιστού στην πόλη της Αριδαίας, στο κατασκευασθέν έργο του αποχετευτικού.

Έτσι λοιπόν μετά την καθίζηση και την πτώση οχήματος πριν μερικές ημέρες σε λακκούβα που δημιουργήθηκε λόγω καθίζησης του οδοστρώματος επί της οδού Δημοκρατίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), ακόμη μία λακκούβα βρίσκεται… εν τη γεννέση της, στην διασταύρωση των οδών Βοσπόρου και Μιαούλης, στο κέντρο σχεδόν της Αριδαίας.

Μπορεί να είναι μικρότερη στο μέγεθος από την προ ημερών καθίζηση επί της Δημοκρατίας, αλλά λόγω της συχνής διέλευσης οχημάτων και μάλιστα βαρέων (απορριμματοφόρα κλπ) καλό θα είναι οι αρμόδιοι να πράξουν τα αυτονόητα το συντομότερο δυνατό, προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Δείτε σχετικές φώτο...

05/5/2025