ΑΡΙΔΑΙΑ: ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΛΛΑ, ΜΕ... ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ!!

2022-09-18

Ρεπορτάζ By Sakis

Ανοίγουν σιγά-σιγά τα χαρτιά τους οι υποψήφιοι για τον Δημαρχιακό θώκο της Αλμωπίας, όσο πλησιάζει ο καιρός της ετυμηγορίας των κατοίκων της Αλμωπίας, διά της κάλπης και των ψήφων τους.

Έτσι λοιπόν, εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος, ο οποίος από την εν γένει μέχρι σήμερα αυτοδιοικητική συμπεριφορά του, έδειξε ότι δεν μπαίνει σε καλούπια!!, και δεν διαπραγματεύεται τις απόψεις του, αλλά και ότι επιθυμία του είναι να φέρει το κάτι άλλο στο αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι της Αλμωπίας, όπως αναφέρει,...

... αφήνοντας δε ανοιχτό το ενδεχόμενο, κάτω από προϋποθέσεις και κατάλληλες συνθήκες να ηγηθεί σχήματος από τον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο, προκειμένου διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών της Αλμωπίας, αποκλείοντας προς το παρόν τη συνεργασία του με άλλα σχήματα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ''Προτιμώ να καθίσω στον καναπέ μου''!!

Επίσης, αφήνει και παράθυρο ανοικτό, για την ενασχόλησή του με την κεντρική πολιτική σκηνή, διεκδικώντας μία έδρα στο κοινοβούλιο, κινούμενος πάντα στον κεντροαριστερό χώρο, σε περίπτωση που του ζητηθεί κάτι τέτοιο.

''Κοντός ψαλμός Αλληλούια'' λοιπόν, καθόσον ο χρόνος περνά και θα πρέπει αργά ή γρήγορα οι ενδιαφερόμενοι να μπουν στην αρένα της πολιτικής αυτοδιοίκησης, θέτοντας τον εαυτό τους στην κρίση των κατοίκων της Αλμωπίας.

Ίδωμεν...