ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΙΠΤΑΜΕΝΟ'' ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΘΟΡΥΒΟΥΝΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΒΙΩΝ!!

2024-07-07

ΣΧΟΛΙΑ 5

Και όμως, ένα παπάκι μπορεί τελικά να διαταράσσει την ησυχία και τέρψη εκατοντάδων ανθρώπων και μάλιστα μεταμεσονύκτιες ώρες (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Συνεχίζεται δυστυχώς ο Γολγοθάς των κατοίκων της Αριδαίας και ειδικότερα όσων κατοικούν εντός του στενού πυρήνα του αστικού ιστού της πόλης, και συγκεκριμένα πλησίον του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Ανατολικό περιφερειακό, από την ανεξέλεγκτη, προκλητική και θρασύτατη δράση των νεαρών κυρίως οδηγών μοτοποδηλάτων, οι οποίοι δεν αφήνουν με τα μαρσαρίσματα και τις κόντρες τους, τους περίοικους να ησυχάσουν.

Μάλιστα πριν μερικές ημέρες, και σύμφωνα με πληροφορίες μας, κάτοικος της περιοχής, μεταμεσονύκτιες ώρες βγήκε στο μπλακόνι του να διαμαρτυρηθεί προς τους μηχανόβιους, και ως είθισται να μην εισακουσθεί από αυτούς, ενώ επιχειρώντας να καλέσει την Αστυνομία, δέχθηκε τη χλεύη και τις ύβρεις των νεαρών, με αποτέλεσμα να εκνευρισθεί και να εκσφενδονίσει εναντίον τους το κινητό του τηλέφωνο!!

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι ζητούν μέσω της ιστοσελίδας μας για μία ακόμη φορά την επέμβαση των Αρχών, ενώ όπως μας δήλωσαν είναι αποφασισμένοι σε περίπτωση που δεν εφαρμοσθεί η κείμενη Νομοθεσία από τους αρμόδιους, να απευθυνθούν και... παραπάνω (Αστυνομική Διεύθυνση, Εισαγγελικές Αρχές κλπ).

07/7/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-07-07 14:16

Το Όνομά σας:

Άχρηστοι γονείς, άχρηστη πολιτεία, άχρηστη αστυνομική αρχή.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-07-07 22:50

Το Όνομά σας: Λογικό επακόλουθο

Μήνυμα: Τα κωλόπαιδα που δε σεβόντουσαν κανέναν έκαναν κωλόπαιδα που δεν σέβονται κανέναν. Και όταν έρθει η ώρα να πληρώσουν τις μαλακίες τους, κλαίγονται! Ζώα!

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2024-07-08 12:51

Το Όνομά σας: Κάποιος

Μήνυμα: Παρακμιακοι γονείς. Δεν τα μεγαλώσατε σωστά. Δεν τα μάθατε για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις. Δεν τα μάθατε να σέβονται το συνάνθρωπο. ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΈΓΙΝΑΝ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία: 2024-07-08 14:34

Το Όνομά σας: Πολίτης

Μήνυμα: Θα πρότεινα στην αστυνομική αρχή σε κάθε έναν που συλλαμβάνεται με μηχανάκι που δεν έχει σιγαστήρα να τον πηγαίνουν κάτω από την κρεβατοκάμαρα των γονιών του και να μαρσαρει όπως κάνει μέσα στην πόλη.

ΣΧΟΛΙΟ 5

Ημερομηνία: 2024-07-09 14:48

Το Όνομά σας: Απογοητευμένος

Μήνυμα: Όλα ξεκινάνε από την οικογένειά, δεν ξέρουν οι γονείς ότι τό παπάκι η μηχανή τους, κάνει θόρυβο,ο Έλληνας μόνο αν πληρώσει βάζει μυαλό